Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya wb ile arasında 1m olmasını dedim diğerlerini saymadım zaten onlar arasında pek var yoktur.Ama büyük rakamlar arasında da 1m'nin çok da önemi olmayabilir tabii.
Roger ve WB ayrı bir seviye. Onları normal karşılıyorum. Kaidonun en güçlü olduğu açıklandığı yerde ödüllerin sıralaması manidar.
 
Herhangi biri için ödül=güç olacağını sanmam, Shanks Big Mom ve Kaido'ya göre daha pasif kalmış olabilir. Zaten aralarındaki ödül farkı da hayvani değil. Kid'in de ödülü hep Luffy'den çok az farkla yüksekti sivilleri de öldürdüğü için. Yonkolarda da aynı işliyor. Shanks'ın bir sivili öldüreceğini sanmam ama ne Linlin ne de Kaido karşısındakinin sivil olup olmadığını önemseyecek kişiler.
Kid ile Luffyi kiyas etme. Enies Loby baskini, shichi indirme. Luffy az bile aldı. Direkt hükümete savaş açtı

Kid 330 iken Law 200 idi. Fark burdan soylenmeli ödül de Kaido = WSC dendi. Bu ödüller de ona göre siralanmasi manidar geldi bana
 
Şimdi ödülleri yorumlayalım.
Ilk başta 300 300 farkla başlamış yani aralarına 1 seviye fark koymuş o halde.
1+2+3=6
Wb ile Kaido arasına 2 seviye fark koymuş.
1+2+3+5=11
Roger ile Wb arasına 3 seviye fark koymuş.
5+3=8 Bu Roger'in gücü.
Kaido hariç 3'ünu yenebilir yani şu an gelse.
4 yonkou beraber girse patates ederlermiş ama.
 
Pek olası görünmüyor. Roger gösterilen flashbackte Rayleigh ile genç bir yaşta tanışıyor. Ondan önce denizci bile olsa Garp'a Denizci Kahramanı ünvanı verilen yerde Roger'ı da bir şeyler denirdi sonradan korsan olan adama hain gibisinden yaftalarda vurulurdu örneğin. Benim açımdan olması mümkün görünmüyor.
Eski flasbacke takılmamak lazım bence Oda sonradan planlamış olabilir bu durumu, zaten Rox da tepeden inme girdi seriye. Rogerın uzun süre East Blueda korsan olarak takılması da denizcileri bırakmasına neden olan şeyle aynı olabilir. Yani denizcileri neden bıraktığı aydınlanırsa mantıksız duran bir yer olmayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık