Beklediğim gibi shanks en güçsüzleri yalnız wb ve roger beklediğim gibi değil tahminen op'ye daha yakınlar diyedir.Kaptanlarını yendikleri zaman ise zaten 2 ye 1 tayfa o kadar güçlüde olmayabilir o zamanlar.
Aynen ne vesile ile dile getiriyorlar bende merak ettim.Benim anlamadiğim odüller nasıl açiklanmiş ? Denizciler şiçilerden bahsederken ki gibi bir olayla mi açiklandı acaba.Çağın kralı beyazsakal:Kendisi efsane falan filan hoop resmi geliyor altına odülü,korsan kral roger şu şu şu hoop odülü gibi bir şey galiba.Yoksa niye direk ödülleri versin ortaya.
Rogerın eski denizci olduğu bilgisini geçti Smoker. Eğer durum öyleyse korsanlığı yatığı vaktin pek önemi kalmıyor bu konuda.Spoilerdaki ödül kısmı doğru olabilir ama şu aynı tayfada olma ve Garp ile Roger'ın beraber indirme hikayesi bariz fake olması lazım. Çünkü ortada büyük bir zamansal problem var. Yanlış hatırlamıyorsam Roger yıllarca Doğu Mavi'de korsanlık yaptıktan sonra ölümünden 3 yıl önce Grand Line'a girip 2 yıl içinde fethediyor ve Korsanlar Kralı oluyor. 1 yıl ortadan kaybolmasının ardından idam ediliyor, yani bu olaylar 26-27 yıl önce oluyor. Garp'ın dediğine göre ona Denizci Kahramanı ünvanı verilen Rox olayı 40 yıl öncesine dayanıyor. Hepsinin aynı tayfadan olması olayı bence yoktur ve olmamalı da. Aynı tayfada olsalar bile söylenen zaman aralığına göre Garp ile Roger'ın birlik olup indirmesi mümkün görünmüyor.
Bence ortada yine tehdit boyutu var. Shanks avere, Linlin alanı dışına çıkmıyor fakat Kaido ordu topluyor. Ödülünün 2'sinden yüksek olması normal. Gücü de az çok belirtiyor olabilir tabi.Ödül = güç olmasa da yonkolarda öyledir. yaşayan kişiler arasında BMnin 2. yonko olması güzel oldu.
Nasıl büyük fark ya :T 300binAslında düşük olabileceği belliydi de bu kadar fark olması insanı şaşırtıyor.
Mihawk>>>Shanks, demenin zamanı geldi sanırım.@Roronoa Zoro
Mihawk eskiden Shanks'la yükseliyordu, artık Shanks'la dibe batıyor. Bence bunlar denk demeyin artık.
Benim anlamadiğim odüller nasıl açiklanmiş ? Denizciler şiçilerden bahsederken ki gibi bir olayla mi açiklandı acaba.Çağın kralı beyazsakal:Kendisi efsane falan filan hoop resmi geliyor altına odülü,korsan kral roger şu şu şu hoop odülü gibi bir şey galiba.Yoksa niye direk ödülleri versin ortaya.
Garpın fbsi ile Rox muhabbetini öğreniyorsak eğer fbnin bitişinde topluca posterleri koymuş olabilir Oda diye düşünüyorum.Aynen ne vesile ile dile getiriyorlar bende merak ettim.
WB'nin bisentosu ve meyvesini alana yanında en güçlü unvanını hediye ediyorlarmış.Ödülle mi ağlayacaz op oku biraz, Luffynin momdaki bisento yu kırdığı rüyandan uyan