Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadiğim odüller nasıl açiklanmiş ? Denizciler şiçilerden bahsederken ki gibi bir olayla mi açiklandı acaba.Çağın kralı beyazsakal:Kendisi efsane falan filan hoop resmi geliyor altına odülü,korsan kral roger şu şu şu hoop odülü gibi bir şey galiba.Yoksa niye direk ödülleri versin ortaya.
Im denizin kralları hakkında konuşuyor diye spoiler vardı. O bahsediyordur belki. :bilmem:
 
WB'nin bisentosu ve meyvesini alana yanında en güçlü unvanını hediye ediyorlarmış.:D
:D Şimdi neden Law için geleceğin Wb'si dendiğini anladım. :D O da meyveden kazanıyor demek. Yonko ödülünden fazla değerli meyvesi var.


Bu arada @Master of Puppets Garp=Smoker artık iyice tescillenmedi mi? Garp, Roger'ı yakalayamadığı yetmiyormuş gibi ''Kahraman'' unvanını da onun sayesinde almış gibi. :D Tek başına pek iş becerdiği söylenemez. :/
 
Rogerın eski denizci olduğu bilgisini geçti Smoker. Eğer durum öyleyse korsanlığı yatığı vaktin pek önemi kalmıyor bu konuda.
Pek olası görünmüyor. Roger gösterilen flashbackte Rayleigh ile genç bir yaşta tanışıyor. Ondan önce denizci bile olsa Garp'a Denizci Kahramanı ünvanı verilen yerde Roger'ı da bir şeyler denirdi sonradan korsan olan adama hain gibisinden yaftalarda vurulurdu örneğin. Benim açımdan olması mümkün görünmüyor.
 
Ödül = güç olmasa da yonkolarda öyledir. yaşayan kişiler arasında BMnin 2. yonko olması güzel oldu.
Herhangi biri için ödül=güç olacağını sanmam, Shanks Big Mom ve Kaido'ya göre daha pasif kalmış olabilir. Zaten aralarındaki ödül farkı da hayvani değil. Kid'in de ödülü hep Luffy'den çok az farkla yüksekti sivilleri de öldürdüğü için. Yonkolarda da aynı işliyor. Shanks'ın bir sivili öldüreceğini sanmam ama ne Linlin ne de Kaido karşısındakinin sivil olup olmadığını önemseyecek kişiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık