Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda sahne açılışı kapanış aralığını iyi kullanmaya başladı. Belki yıllarca işleyebileceği konuları 1 2 bölümde verip geçiştiriyor. Bu da yavaş giden seriyi hızlandırıyor.

Diğer yandan Shic ünvanı Im tarafından kaldırılmıştır. Fujiyi yada bir kaç ülkeyi fazla abartmayın. Benim Im karakterinden aldığım izlenim zalim acımasız ve istediğini yapan biri. Öyle birilerinin söylediğine göre hareket edecek biri değil. Harekete geçelim demiştir ve harekete geçilmiştir. Dünyanın yönetiminde büyük bir devrim düşünmüştür. 5 ihtiyarın diz çöktüğü sahneyi hatırlayın, daha açıklayıcı olur bazı şeyler.

Sabo olayı da devrimcilere karşı hükümetin geliştirdiği bir stratejidir. Öldü muhabbetinin bu kadar uzamasını da garipsiyorum. Oda bu karakteri de çomar oğlanına çevireceğini sanmıyorum. Bu saatten sonra Luffy hastalıktan yada başka şeyden ölür ama Sabo devam eder. Bu karakterin ömrü o kadar uzun yani.

Drake şaşırtmadı, tahmin edilen bir şeydi. Komik olan ise rapor verdiği kişinin Coby olması. :)

Son olarak, bu seride belki en büyük hayal kırıklığı yaşayacağım kişi Shanks olabilir. Durumlar bunu gösteriyor. Saçma düşünce olabilir ama Shanks'ın Luffy'e benim tayfayı yenecek tayfayı kur derken gerçeği mi söylüyordu acaba. Bu karakterde bir kanı bozukluk mu var. Yoksa serkeş ve rahat bir tip insan canına önem verdiği için hükümet ile iletişime geçiyor. Bu durumlar hala net değil.
 
Z nin kolunu kesen shichi ve yedinci bir shichibukai gözükür mü tasviye sırasında sizce? Yoksa 5 kişi mi var şuan kesin olarak
 
Z filler değil mi?
Bilmiyorum ki ışte ne kadarı filler ne kadarı değil. Weevil Law tasfiye edildikten sonra mı kabul edilmişti onu hatırlamaya çalışıyorum. Her halükarda royal seven warriors bunlar. Ortada şuan beş kişi kalması mantıklı gelmiyor. Yeni iki kişi niye gösterilmiyor ısrarla. Almadılar mı acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık