Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilmeli?

Canavarın Sonu


  • Kullanılan toplam oy
    229
Zoro'nun Emma olayı King ile ilgili olacaktır diye düşünüyorum. Muhtemelen King'te hayvan gibi b.haki çıkacak. Kata nasıl k.hakide çok üst seviye ise King de b.hakide öyle çıkar diye düşünüyorum. Zoro hakisinin hemen hepsini toplayıp nihai bir saldırı ile indirecektir. Sonrasında az biraz gücü kalırsa Luffy, Kaido'nun elinde perte çıkacakken saldırıp Kaido'ya hasar verebilir ve Luffy'i kurtarabilir ama buna pek ihtimal vermiyorum.

Drake muhtemelen bizden yana olacak. Wano'nun Squardo'su o olabilir. Kairoseki ile bir şeyler yapabilir. Birileri Kaido'yu kairosekiden kurtarana kadar ona hatırı sayılır hasar verirler. Sonra Kaido kurtulur fakat gene de bin bir çeşit zorlukla iner vs.
Böyle olmasa bile bir şekilde Kaido'nun gücü kısılacaktır.

Bu noktada aşamalar şu şekilde olabilir:

1- Savaşın başlarında Drake örneğinde olduğu gibi beklenmedik bir olay sonucu Kaido'nun gücünün kısılması.

2- Law, Kid, Drake gibi elemanların yardımı ile açıklar bulan Luffy'nin Kaido'dan biraz daha can götürmesi.

3- Kaido'nun destekçileri sırayla harcaması. Bu arada da bizim taraftaki diğer adamların rakiplerini devirip kaderlerini Luffy'nin eline bırakmaları.

4- Tek kalan Luffy'nin iman gücü ile canı ciddi ölçüde azalmış Kaido'yu devirmesi ve mutlu son.
Peki Big Mom?
 
Teach, Totland'a çökmeye gider, adada kalanlar da Mom ile iletişime geçip durumu haber eder, Mom bu yüzden Wano'dan ayrılır, yolda da Wano'ya gelmekte olan donanma ile karşılaşır ve işi biter gibisinden bir şey olabilir diye düşünmüştüm ama olur mu bilmem. Olursa gidişata çok uygun olur aslında:

1- Teach kitabeyi alır, Mom'ın adalara çöker. Yükselişi devam eder.

2- Donanma önemli bir iş yapmış olur.

3- Law'un dediği gibi çarklar kırılmış olur.

Bizim finalde gördüğümüz taraflar Luffy, Teach ve donanma zaten. Bir fazlalık Shanks olacak bu durumda. Onu da Teach halledecektir. Ama öyle ya da böyle Mom bu işin dışında kalacaktır diye düşünüyorum. Dışında kalacak ve bir şekilde düşecek.Wano bittikten sonra iki yonko eksilmiş olacak bana kalırsa.
 
Kid ve Luffy muhtemelen kral haki ile ilgili bir şey çıkartacaklar.

Kaidonun iki boynuzundan iki tane boru yapacaklar seri sonu.Birini Kid alacak birini Luffy.Manganın son sahnesinde bu ikisi karşılaşacak ve borular üflenip savaşa yürünecek.
 
Adamın yenilgisi bile geyik konusunda açılmış.

En güzel geyiği de @Alpamis ile @Master of Puppets yapmış tebrik ederim :sapkali:

Lucci gibi mi olacakmış hahaha :hhh:
Ciddi olalım öylesi daha güzel olacaktır. Luffy'nin g4'ü bile kar etmemişken Luffy'den altta olan kişilerin bir bir ölümcül darbeler vurabilecek olması daha mı tatmin edici olacak?

Aynı adam g4 Luffy'e de tek atıyor. Hani Dof'un vurunca bacağının sektiği g4. Yine aynı şekilde Luffy'nin altında olduğunu bildiğimiz kişilerin hiç darbe yememesi mi tatmin edici olacak. Ki aynı Luffy geleceği görebilcek k.haki seviyesine de sahipti.

@Eustass Captain Kidd

En tatmin edici cevaplardaan biri de Kid ve Luffy olabilir. Sonuçta Kid'te ilk elden Kaido'yu tecrübe edip eksikliklerini görmüş birisi. Hapisteki Kairoseki muhabbetleri felan boşa yapılmadı. Luffy ve Kid , Kaido'nun darbelerine dayanabilmesi beklenen kişilerden olmalı. Diğerlerinin teke gitmesi makul olan.
 
Ciddi olalım öylesi daha güzel olacaktır. Luffy'nin g4'ü bile kar etmemişken Luffy'den altta olan kişilerin bir bir ölümcül darbeler vurabilecek olması daha mı tatmin edici olacak?

Aynı adam g4 Luffy'e de tek atıyor. Hani Dof'un vurunca bacağının sektiği g4. Yine aynı şekilde Luffy'nin altında olduğunu bildiğimiz kişilerin hiç darbe yememesi mi tatmin edici olacak. Ki aynı Luffy geleceği görebilcek k.haki seviyesine de sahipti.
Beyazsakal da dünyanın en güçlüsüydü ama savaşta sıradan askerler yığınla saldırıp kılıçlarla deşip geçtiler. Kaido'yu devirirkende böyle bir şey olabilir. Sonuçta koca hayvanı yatırmak için tek adam yetmez. Güç birliğiyle devirebilirler. Zoro o kesik olan yerinde tekrardan yaralar açarsa Luffy oradan saldırabilir ve Kaido'yu indirebilir diğer Kın'larla birlikte.
 
Luffy'nin G4 teknikler işe yaramadı adamın üzerinde. Üstüne bir darbe ile yenildi. O andan beri Kairoseki ile idman yapıyor fiziksel olarak gelişmesinin yani sıra , ileri seviye b.haki tekniği öğrendi.

Şimdi soruyorum Kaido'ya kim ile birlikte saldıracak? Luffy'nin simdi bile zarar verebileceği belli değilken onunla birlikte kim zarar verecek? Kim bir darbe bile almadan savaşı devam ettirecek?

Yoksa yaptım olduya getirilip bahsedilen danaya girecek ekibin hepsinin saldırıları zarar mı verecek? Üstüne darbe bile alsalar devam mı edecekler? Oda'nın Luffy'e tek yedirmesi hata mı idi?
Zoro vücutta yara açar, Kın'lar ve Luffy o yaralara saldırırlar ancak o şekilde devirebilirler. Büyükbaş bir hayvanı Aslanlar bile toplu bir biçimde deviriyorlar. Burada da aynı olay gerçekleşecek. Oda Sensei bize "güç birlikten, kuvvet inançtan gelir" sözünü canlı bir biçimde gösterecek. Birlik oldular ve Kaido'yu devirecek olduklarına da inanıyorlar. Kaido kesinlikle ölecek ama Big Mom'a ne olur onu bilemiyorum. Muhtemelen savaşın seyri bizimkilerin tarafına dönünce Big Mom ve evlatları Kek adasına dönerler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık