Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilmeli?

Canavarın Sonu


  • Kullanılan toplam oy
    229
Savaş sırasında Kaido Mono'nun da kendi gibi olduğunu görür. Geçmiş yıllar aklına gelir. Momo'nun babasının açtığı yara hafif sızlar ve oturup koca bir içki şişesi diker. Bunu gören Koca Ana eski dost oldukları için durumu anlar.

Kaido ülkeyi bırakmak için bir düello teklif eder. Eğer Momo babasının öcünü alabilir ve şimdi ki wano liderini yenebilirse geri çekileceğini söyler. Luffy ve Zoro momoya güvenir. Momo kazanır ve Kaido sözünü tutar.

Kaido gemi ile ayrılırken Koca Ana :
--Hadi bize gidelim.
Kaido:
--Hani sen torununun peşinden gelmiştin?

İkiside güler.
Kaido:
--Torunun aynı senin gibi iştahlı ve inatçı.

Koca ana da garp ile eski anılarını hatırlar ve gülerek:
--Biliyor musun amcasını yendi.

Mutlu son.
 
Kaido vs ona kinlenen çöpler

Kaido vs Kid, Luffy, Law

Kaido üçünü halleder.

Kaido vs Marco ve benzer biraz tutabilecek karakterler.

Kaido vs Luffy

Luffy yine yenilir.

Kaido'yu birkaç kişi daha tutar gene.

Kaido vs Luffy

Luffy kazanır.
 
Kaido ve Big Mom, Luffy den etkilenip sempati duyarlar. Sonra herkesi etrafında toplama yeteneğine karşı koyamadıkları için, birbirlerini öldürürler ve mutlu son.
 
Henüz aklıma Kaido'nun yenilmesi için mantıklı bir senaryo gelmiyor, sağlam bir destek olması lazım öyle iki üç adamla olacak iş değil. Bir yandan Luffy'nin de ön planda olması lazım mecburen, zor iş valla. Oda'nın yerinde olmak istemezdim insanları memnun etmek kolay olmayacaktır.
 
Aslında Luffy'nin işi o kadar da zor değil Big Mom ve Kaido'ya karşı. İkisi de dev gibiler ve çok da güçlüler bizim Luffy yanlarında bayağı cılız kalıyor. Bu yüzden kazanma şansı artabilir. Yani kaido ve Big Mom devasa oldukları için fizikse olarak güçlü olsalarda vücutlarını çok esnek ve hızlı hareket ettiremezler. Luffy o Armament hakili saldırıyı kavrayabildiyse bu iribaşları iç organlara zarar vererek zayıflatabilir.
 
En son darlanıp açar kolları yeter ulan sıkıldım öldürün artık der, birkaç gün çabayla yatırırlar.
 
Saldırı gücü lazım. Adamda hayvan gibi dayanıklılık var. Belki Kaido dövüşünde BM de olur. Law ikisini shambles edip birbirlerine zarar verirler. Sonrası Zoro'da :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık