Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 954: Bir Ejderhanın Kanatlarında

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shusui ulusal hazine ama adanın kaderini belirleyecek bir savaş var kawamatsu ne dedi bu savaşta kılıçların yardımlarına ihtiyacımız var diyor shusui gibi kaliteli sağlam bir kılıcı mezarına bırakıp savaşa gitmek kadar saçma ters bir durum olamaz orda zoro akıllı olsa bu savaşta size yardım etmemi istemiyorsanız alın shusui mezarına götürün demesi lazım garip bir durum

Çok önceden hiyori zoro ve killer-ın dövüşünü izlerken zoro-nun 3 kılıç tekniğine şaşırmıştı bende toki hiyori-ye 3 kılıç kullanan adama yardım et gibisinden bir kehanet söylemiş olabilir mi diye düşünmüştüm acaba bu zoro-ya bu kadar baskı yapması babasının kılıcını vermek istemesi bir anda ortadan kaybolması filan toki-nin bir kehaneti olabilir mi
kim bilir nasıl boş yaptım varya :flaugh:
ibretlik tespit yapmışım kimse bir şey demiyor savaşı kaybetsek shusui mezarda ağlamaz mı beni niye yanınıza almadınız diye burda oda reis bir şeyler sakladığını çok belli etti zoro kılıcı vermesi boş oldu toki kehaneti çıkarsa şaşırmayın :flaugh:
 
Mihawk'a güya Luffy için efendimiz çekmişti Zoro. Şimdi de tayfasından bile olmayan birileri için kılıcını bırakıyor. Seri sonunda Mihawk'a ayıp olmasın diye düello da atmaz bu. :oops:
Deiku işi bitti artık. H*nımcı bir birey olup çıktı başımıza....... Axxx Sanji'nin ne çok hakkı yendi bu forumda..................
 
oden-in kılıçları 2 farklı demirci yapmış ya momonosuke-ye verilen kılıç japon mit-inde orochi-nin 8 başlı yılan artık neyse onu kesmiş bu kılıcı yapan hakkında bir bilgi bir şey var mıdır
mangada demircilerin önemli rol almaya başladığını görüyoruz kılıç ustaları her şeyi keseriz diye boş boş konuşuyorlar marifet demircilerde :flaugh:
 
Emma'yı iki övdüler Zoro'nun aklı gitti hemen. Yeni bi kiliç mi vereceksin? O zaman tamam diye atlıyor hemen çakal tam esnaf.
 
Yüzde yüz bir sıkıntı var.
1- Wanolular Zoro için kim ki? Daha adamları 3-5 gündür tanıyor, bu kadar kolay mı bırakmak?
2- Zoro o kılıcı Ryuuma'dan, bizzat kendisinden aldı. Ben senden bir eşya alsam, sonra köyüne bi şekilde denk gelsem ve köylün yaa sen bana şu elindekini versene bu x'in eşyasına benziyor biz çok değer veriyoruz ona deseler verecek miyim? Tabii ki hayır. Sen ayrı insansın köylün ayrı insanlar. Sırf aynı köydensiniz diye bir söz hakları olmuyor, ne alaka?
3- Evet, dediğin gibi Ryuuma nasıl kılıcı vermekte özgürse, Zoro da vermekte özgür. Örnek olarka götümüzü alalım, biz de götümüzü herkese vermekte özgürüz değil mi? Ama sokağa çıkıp her geçene versek "ya göt benim zaten, istediğime veririm" gibi bir toplumsal kucaklamayla karşılaşmayız herhalde, peki neden? Değerli şeyler 3 gündür tanıdığın insana verilmez çünkü.
 
Herkes kılıca odaklandı, diğer şeyler hiç konuşulmuyor. Hitetsu'nun beklediği kişinin Zoro'dan başkası olabileceğini düşünen var mı? Bence Zoro'yu bekliyor -kim olduğunu bilmese bile,- ama ne zaman görecek ve anlayacak; merak konusu. Zoro dışında kimi bekliyor olabilir, bilemiyorum.
 
Herkes kılıca odaklandı, diğer şeyler hiç konuşulmuyor. Hitetsu'nun beklediği kişinin Zoro'dan başkası olabileceğini düşünen var mı? Bence Zoro'yu bekliyor -kim olduğunu bilmese bile,- ama ne zaman görecek ve anlayacak; merak konusu. Zoro dışında kimi bekliyor olabilir, bilemiyorum.
Denjiro'yu bekliyor bence. Ortada olmayan 2 kın var. Biri Neko diğeri de Denjiro. Neko'yu bekleyeceğini sanmıyorum.

Ayrıca uzun zamandır beklediğini de göz önünde bulundurursak ben Denjiro= Koshiro teorisini tekrar öne sürüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık