Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne saçma şeyler tartışılıyor ha.Açık yaratılırsa gyukimaru gibi bir durum olursa Law yada başka bir nova da Luffy’i ağır yaralayabilir.Bellamy’den görmüştük zaten.Sizin beklediğiniz hasarsız vücut olayı mom ve kaido gibi canavarlarda oluyor insanlarda değil herkes yara alabilir.Hatta düşünüyorum zoro gibi bir gyukimaru ile zarar vermemek için oynarken Law gamma atar mutluluklar diler luffye hatta ölebilir bile.Ne diyeceğiz luffy çok ezikmiş law ile yakın seviye mi diyeceğiz.Mantıklı yanı yok.
İşte bu yav gidip kaido ile adamın boynuzu büyüklüğünde birilerini kıyaslamak saçmalık.
 

Üye silindi 1004

Law gibi muazzam bir arka plan sahibine laf ettirmem. Robin anca Law'ın getir götürünü yapar. Kadın bir iki çığlık attı diye fanların favorisi. Law ve Corazon dururken ismini bile hatırlamadığım şişman devle Robin'e prim verdirmem.
 
Abi size kalsa Dof, Fuji’yi yener zaten. Cidden Fuji ciddileşseydi, zaten Luffy tarafından beyinciği dağıtılmış Dof’a, 10 saniye içinde tek atardı Fuji. Tarafsız kalıp Luffy’e güvendi. Güvenmese zaten Dof’un aklını alırdı. Vasıf değil. Kızıl saçlı dangoz gibi “ben kumar oynadım” deseydi, kimse vasıfsız demezdi Fuji’ye. Karakterin farklı bir dünya görüşü var.
O şekilde olur doğru çok hasar almıştı Doffy onu hesaba katmadım doğru.Ama bulacak da yenecek kafes kapanmak üzereyken birde uçup yanına gidecek çok zor iş yani.Fuji kafesi yok edemeyeceğini biliyor meteor da denedi kafesi kaldıramaz.Halkı riske atması büyük yanlış bir denizci için.Kumar meselesi ise kızıl insanların hayatıyla oynamıyor kendi ruhunu bedenini koyuyor ortaya.Fujinin yaptığı ise bakalım kaybedersem kafesten dolayı insanlar ölecek mi yoksa doğru ata mı oynamışım durumu.Tam kumar kısacası ve de riske atmış olduğu kendisi değil.
 
Corazonu civcivler yesin.:ehe: Bir hiç ugruna gitti. Hainleri ne ara sever olduk. Doffylamingo'ya hainlik ediyor ondan sonra vay efendim kotuye hainlik olmaz. "Hainlik dedigin sey durdugun yere gore degisir" xD
 
Corazonu civcivler yesin.:ehe: Bir hiç ugruna gitti. Hainleri ne ara sever olduk. Doffylamingo'ya hainlik ediyor ondan sonra vay efendim kotuye hainlik olmak. "Hainlik dedigin sey durdugun yere degisir" xD
Kutsal ejderler bu evrenin yüz karalari. Hepsi gebersin, geberenin de ateşi bol olsun

Nami hariç
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık