Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 4. Kılıç olayını oro -da okumuştum galiba oda reis açıklamış büyük ihtimal yalandır diyordum sonra bizimkiler arabastadan dönerken luffy zoro ile 4 kılıç tekniği diyerek dalga geçiyordu o aklıma geldi dedim niye olmasın 4. Kılıcı olursa onu şu şekilde kullanacak bir bacağını kaybedecek ve bacak olarak kullanacak diye düşünüyorum bakalım doğru çıkacak mı
zoro -nun gelecekteki halini kolsuz bacaksız bacaklarına kılıç takmış ağzında kuina kılıcı olacak diye düşünürdüm çok epik olurdu kolsuz bacaksız en iyi kılıç ustası zoro hayaller işte
 
Asıl köprünün Gyukimarusu diye anılan adam Kawamatsu imiş demek :/

Nöbet muhtmelen bu iri abi Gyukimaru yani muhtemelen tilki devraldı
 
İkisinin de önemini vurgulamış olmakla birlikte OP evreninde kullanılan silah kullanıcının önüne geçemez diyorum. Her şeyin ruhunun olduğu söylenen evrende ister "baba naber" diyen kılıçlar görelim bir kılıcın RPG serilerdeki gibi belli başlı yaşam formlarına karşı ekstra hasar veriyor olması saçma. Kılıçlar canlılık oranlarına göre değil, kalitesine göre sınıflandırılıyor diye biliyorum ayrıca. Enma ile Kaido'yu kesen adam elinde Shusui olsa kesemezdiye gitmesin yani muhabbet. OP bunu kaldırmaz
Shusui olmaz ama başka bir kılıç olur. Bahsettiğin Shusui de önemli bir şey. Bu arada burda kılıç kullanıcılarının hakkına bir zarar gelmiyor. Evet normal bir kılıç olsa belki de zarar veremeyeceği Kaido'ya Emma ile zarar verdi diye her Enma kullanan Kaido'ya zarar verebilir diye bir şey de ortaya çıkmıyor. Burda kılıç ustasının olayı kılıcı tam potansiyelinde kullanabilmesi. Bu da kılıç ustasının gücünü gösteren bir şey oluyor. Ama gördüğün gibi hepten kılıçtan bağımsız değil. Ama kılıç ustasının gücü sadece kılıcı potansiyelinde kullanmak ile de ortaya çıkmıyor. İşin bir de haki boyutu var. Yani ortaya birden fazla gücü etkileyen faktörler çıkıyor.

Öyle olsa Zoro kılıç seçerken seçici olmazdı. Neden sürekli Shusui'nin peşinden gidiyor.
 
yanlız zoro hazan suyu'na sahip diye kaido ile karşılaşma ihtimali magazine de bahsediliyordu eger zoro hazan suyu'nu bırakırsa yalan oldu.
 
Shusui olmaz ama başka bir kılıç olur. Bahsettiğin Shusui de önemli bir şey. Bu arada burda kılıç kullanıcılarının hakkına bir zarar gelmiyor. Evet normal bir kılıç olsa belki de zarar veremeyeceği Kaido'ya Emma ile zarar verdi diye her Enma kullanan Kaido'ya zarar verebilir diye bir şey de ortaya çıkmıyor. Burda kılıç ustasının olayı kılıcı tam potansiyelinde kullanabilmesi. Bu da kılıç ustasının gücünü gösteren bir şey oluyor. Ama gördüğün gibi hepten kılıçtan bağımsız değil.

Öyle olsa Zoro kılıç seçerken seçici olmazdı. Neden sürekli Shusui'nin peşinden gidiyor.
Kılıçları önemsiz gösteriyormuşum gibi yazıyorsun da söylediğim tek şey kılıcın kullanıcının önüne geçemeyeceği. Yanlış anlıyorsun sanırım
 
yanlız zoro hazan suyu'na sahip diye kaido ile karşılaşma ihtimali magazine de bahsediliyordu eger zoro hazan suyu'nu bırakırsa yalan oldu.
Kız hazan suyunu bırak babamın kaido kesen kılıcını al demiş üstelik sadece bu keser de demiş herhalde. Yani karşılaşma ihtimali baya arttı bu kılıç ve kesme mevzusu üzerinden.

Ama Ryuma'nın kılıcını bırak Oden'in kılıcını vereyim falan çok boş muhabbetler. O kılıcı en iyi kim kullanabiliyorsa ona vermeli. Yada en iyi sen kullanırsın bunla bir şansın olur diye vermeli :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık