Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Komutan tasarımlarında çok iyi iş çıkarıyor. Keşke King’i de biraz değişik çizseymiş adamı simsiyah yapıp kanat taktı:/
Nadir bir ırktan gelen birisinin daha özel olmasını isterdim. Diğer sağ kollara bakınca king biraz özensiz kalıyor. Keşke King’in gücünü ve duruşunu jack’e verselermiş acayip olurdu. Adam bakışlarıyla öldürüyor.

Bu arada bölüm konusunu muazzam bir resimle açmışsın:utan: robin ve o-toko acayip tatlı çıkmış o sahnede.
Konuyu canlandirayim diye ilk yorumu susledim :utan:

King animede biraz daha cool duruyor. Belki ordan kotarir. Meyvesi kötü geldi bana ya. Hibrid açınca hem siyah kanat hem dino kanadi. Değişik duracak baya

Queen de hakkını yemeyelim sağlam.
 
Biraz yorumlayayım bölümü. Taş gibi bölümdü be.

Bütün jump ana karakterleri kaptan gibi giyinmiş. Midoriya'nın All Might tarzı sembolü hoşuma gitti.

Boruto'yu da Naruto sanıp sevindim bir an. :( Keşke One Piece hatrına Naruto, Bleach ve Bleach ana karakterlerini de göreydik. Luffy ve yanında Gon, Ichigo ve Naruto.

Stampede filmi de kapağı da pek ilgimi çekmiyor. Sadece Sabo biraz çekti. Daha önce söylenmiştir mutlaka. Sabo'nun küçük halinin seslendirmeni Naruto ile aynı ve Sabo'nun en sevdiği yiyecek de ramen. Çok hoş.

Orochi kızıyor Ninja birliğinin liderine. Oda azıcık mantığı devreye soksa Orochi "Demek bunlar ninjaları aşan bir tehlike" derdi ama hala şaşırıyor. Bu ninjalar King-Queen gücünde mi de şaşırıyorsun?

Law ve Luffy yakalanmış oldu. İkisinin ittifak olduğu için aynı kefeye konması normal.

Onlar elllerinde olduğunu sanıyor ama Luffy kurtuldu. Udon kısmı halloldu sayılır. Luffy fanı olsamda bir bölümlüğüne ondan uzaklaşmak iyi geldi. Luffy aksiyon olana kadar gözükmemeli artık. Kid'i, liderleri ikna ederken sayfa harcamasını istemiyorum. Tamamdır sizinleyiz desinler yeter. Luffy'nin Kaido'ya gelmeden bu önümüzdeki 7-8 günde bir yıkımcıyla tadımlık da olsa bir vs atmasını isterim.

Mimawarigumi denen samurayları görüyoruz. Yalnız başlarındaki adam Wano'daki en karizmatik samuraylardan birisi. Bizim tayfadan birisine yem olmasını isterim bu arc. Halk bunları seviyor ayrıca.

Arama posterlerini asmışlar. İşe yaramayacağını bilmek heyecanını kaçırıyor. :(

Sanji ile Shinobu oturuyor. Sanji'nin diğerleri ile birlikte güvenli yerlere kaçmaması hoşuma gitti. Luffy, Zoro ve Sanji her an bir şeylerle meşgul olmalı. Bununla birlikte diğerleri de bir şeylerle uğraşsa hiç fena olmaz. Franky gemi tamir edecek. Ama diğerleri de Sanji ve Shinobu ile kalsaydı fena olmazdı.

Sanji bırakılmaları gerekiyor diyor ama Orochi yanıldı denmesin diye onlar salınmayacak. Sıradaki görev bunları kaçırmak. Sanji yanında Law ve Drake ile ayrılabilir buradan.

Sanji'nin dikkatini gök gemileri denen şeyler dikkatini çekiyor. Sanji insanların artık festivale hevesi kalmadığını düşünse de Shinobu yanıldığını söylüyor. Festival daha da büyük olacakmış. Sanji'nin de aklına bir şeyler geliyor. Kültüre hakim değilim ama gök gemileri uçuyorsa eğer hapistekilerin onlara tutunup uçarak kaçmalarını sağlayabilir. Robin, Bartolomeo ve Rebecca gibi.

Diğer sayfaya geçelim. Vasıfsız tayfa kurtulmuş. Nami de bahanelerine hemen inanıyor.:artiz: Ayrıca Yasuie amblemi çok değişmiş (!) bir şekilde yenilemiş. :S Nami bunu Kin'emona iletmek istiyor. 9 kının lideri olur kendisi.

Law tayfası geçmişe dönüyor. Hawkins bunları bırakmış Law'ı almış. Law Luffy'ye bilgi gitmesin diyor. Öylece oturup Hawkins'ten işkence görmeyi bekleyecek bir mazoşist olmadığına göreeeee Law'ın bir planı var. :S

1- Hawkins ve Law işbirliği içinde.
2-Law, Drake ile işbirliği içinde ve ona güveniyor.
3-Muhtemelen olacak olan. Her ikisi ile ittifağı kurmuş bile. Drake ile çoktan anlaşmışken Hawkins, Law ile konuşabilmek için tayfasını kullanmış.

Hawkins burada baya baya Law'dan korkuyor. Law onu öldürebilecek kadar güçlü bence. 3. en güçlü nova olur gözümde kendisi. Ama bu korkaklık garip geldi. Ve çok saçma bir cümle duydum. " Eğer dışarı çıkmazsanız Law sizin hayatlarınıza aldırmadan beni öldürür." Nereye aldırmıyor la? :oleyo: Öyle olsa en başından onları kurtarmaya gelmez zaten. :S Law kolayca gözü kararan biri değil ki. Hawkinsteki "Law" algısı çok yanlış. :S

Ebisu'ya geçiyoruz. Yasuie'nin öldüğünü görmek güzel. Birileri ölebiliyor bu seride. :S Nami, Franky ve Kanjuro Kin'emon'un yanına Kuri'ye gidiyor. Bİr yandan Yasuie gömülecekken Franky'nin orada bir işi ve Nami'nin verilecek bir haberi var. Gönül ister ki Franky gibi bir karakter gemi tamirinden fazla şeyler yapsın. Adamcağız soba dükkanında çöp dövmeye sevinecek kadar dövüş yokluğu içinde kalmış. :(

Robin, Brook ve Usopp suratlarını değiştirip yırtıyorlar. Onlarda tıpkı diğer hasır şapka üyeleri gibi boş boş dolanmaktan fazlasını hakediyorlar. İleride görürüz fazlasını umarım. Hele Usopp hiçbir şey yapmadı. Brook en azından hayalet oldu, Robin ninjalardan kaçtı ve bilgi topladı. Bizim tayfada en az dövüş yapanlar Chopper, Robin ve Usopp. Bu arc onların bile kaliteli bir dövüş yapmaları şart oğlu şart. Chopper ve Usopp Mr.4 ve partneri ile olan bir dövüş gibi dövüş yapsalar ne güzel olur. Yapmalılar ve büyük ihtimal yapacaklar.
Eğer yapmazlarsa Luffy Kaido'yu tek başına alsa dahi içim soğumaz. Öyle uzaklaşırım işte seriden. Şimdilik Kin'emon, Kanjuro ve Raizo'yu bizimkilerden fazla görmek çok dokunmuyor ama arcın ilerisinde bu çok sıkıcı olur. Bu serinin merkezi Hasır Şapkalardır!

Robin Brook'un olmayan kalbini kırarak Toko'yu alıyor. :oleyo: Serinin en güzel kızı ile en tatlı çocuğu bir arada. Robin Toko'ya sahip çıkarak Zoro'ya kendisini kanıtlamak ve onu Hiyori'den kendisine çekmek istiyor. :S

Robinler oradan geçerken birisi onları kontrol edeni uyarıyor ve diyor ki "Peşlerinden gelen bir şey var." O ne ola ki? O şeyin ne olduğu hakkında 1226 hakkında tane ihtimal var.

Ashura'nın göstereceği şey gemilermiş. Wano'daki en büyük saçmalık Ashura'nın ikna edilemez bir görüntü çizip sonra hemen yelkenleri suya indirmesiydi. Madem niye naz ettin derler adama. Buna rağmen 9 kın arasındaki samimiyet hoşuma gitmiyor değil. Bu kadar kolay olmasaydı iyiydi. Gemileri tamir etmek de Franky'ye kaldı. :( Dövüştürün lan adamı. Luffy-Zoro- Sanji hariç en güçlü ve en kaliteli dövüşleri yapan kişi Hasır Şapkalarda. :(

Gelelim en güzel kısma. Bölümü çok iyi yapan kısım bu. İki yonkoyu beraber görmek çok güzeldi. Kaido ve Big Mom bu zamana kadar WB, Shanks ve Teach kadar etki etmediler seride. Fanları da o kadar olmadı. Diğer 3 yonko her görüldüğünde bir aksiyon peşinde oldukları için olsa gerek daha çok ilgi gördüler. Bense onları en az diğerleri kadar hatta belki daha çok seviyorum. Bunların adı aynı anda açıklandı Garp tarafından. İkisinde de kırmızı poneglyph var, aynı tayfadaydılar ve aynı arctalar. Bunlar iyi bir ikili.

Linlin'e tatlı yetmiyor. Tatlı yemese çıldırıp neler yapabileceğini biliyor olmalılar. Jack ile King bakışlarını gülünç buldum. Bir üye daha belirtmiş, adamlar yeni bir tür keşfetmiş gibi bakıyorlar Big Mom'a. :D

Linlin King'e "Eğer tayfama katılırsan dün yaptığını unuturum." diyor. 2 saat düşündüm ulan ne yaptı King buna diye. Oda'nın zaman atladığını bile düşündüm. Sonra aklıma geldi gemiyi düşürdüğü. :( One Piece'i haftalık okuyunca hiçte olay dün olmuş gibi olmuyor. :(

Big Mom o halde bile tayfasına adam katma peşinde. Big Mom'ın olayı güç değil. Tür peşinde. King ise reddediyor. Bu olay ve bölümün sonunda gerçekleşecek olan şey direkt olarak Wb-Shanks buluşmasının aynısı.

King bir türün son örneği. Bu onu daha da özel yapıyor. Big Mom bunu zaten biliyor olmalı. Yeni farkettiği bir şey olamaz. Diğer ırk acaba Kawamatsu'nunki olabilir mi? Bu eksik 3 ırk meselesinden bu arcta bahsetmesi diğer türünde Wano'da olabileceği ihtimalini aklıma getiriyor. Her yer dinozor kaynadığı için bir tür dinozor olan ve başka meyve yiyen birisi de olabilir belki. Çok dinozor kaynıyor burada.

Big Mom bile kairoseki karşısında çaresiz kalıyor demek. Kırsa atsa yonko der geçerdim. Abartıları sever Oda. Ama yapamamasına da hiç şaşırmadım. Linlin'in çıkar şunları demesine de güldüm. Gamsız kadın. :D

Millet Queen'e cesur diyor ama kelepçeyle kolay o iş. :/ Hapishanede nasıl altına yaptığını gören yok sanırım.

Sonra da Kaido geliyor ve kelepçeleri çıkarmasını istiyor ve millet inanamıyor. Kaido'nun yanımda komutanlarım var ben bunu indiririm dediğini düşünmüyorum. Sebebi kendisine güveni. Bu adamın ego yüklü olmasında bir sıkıntı yok. Kelepçeler çıktı ve silahlarını çarpıştırdılar. Napoleon utangaçmış. :S Gök yarılmasıyla birlikte tekrar bir Shanks-WB göndermesi yapıldı. Linlin Brook'un lafını çalmış. Korsanlığın hakkını veriyor. Bundan sonra kendisi Charlotte Nilgün diyeceğim. :oleyo2: Zaten kadın bodur. :S Brook telif at kardeşim. Hakkını yedirme.

Queen'in tepki efsane. :D Korkusundan ziyade tepkilerini aşırı yaşayan birisi olduğundan böyle yapıyor. :/ Jack ve King de altına etmiştir ama daha ağırbaşlı gibi onlar.

Peki şimdi ne olacak? Big Mom öyle bir güç ki kime katılsa dengeleri alt üst eder. Dövüşün çok sürmeyeceği de kesin. Yoksa bunlar 20 gün dövüşür. Ama Oda yarıda bırakır.:artiz: Kaido ile müttefik olursa bizimkiler biter. Ama olmayacak gibi. Bizimkilerle olursa da Kaido gidik. Bazıları Linlin'in işin çoğunu halledip Luffy'nin konacağını düşünebilir ama "Luffy balı yeağğğğhhh" demeyi de abartmamak gerek. Luffy tek başına olmasa da Kaido'nun çoğunu halledecek. Eğer buraya geldiysek ve o kadar hazırlık yapıldıysa Kaido inecektir ve Luffy işin büyük kısmını yapan olacaktır. Tek yeme meselesine aldırdığı kadar serinin diğer özelliklerine aldırmayan okuyucular var. :(

Çok yazdım, yeter. :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık