Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wcı zamanında tek ırk olarak dev geçmedi mi? Brook'u ve King'i gördükten sonra sayı üçe çıkmıştır. :bilmem: Öyle değilse; Antik Dev(Oars'ın soyu), King'in soyu ve dev olabilir.
Antik Dev ve Dev aynı geliyor bana da ya :bilmem:
Loki ile everecek ya kızlardan birini.
Galdinonun efsane isimler dediği devi yendiği ortamda zorla Deve sahip olamadı ise Linlin yuh olsun.

Loki olayı ordu için. Koleksiyon için bir tanesi yeterli. 3 göz bir tane var ama bak koleksiyonda
 
Abi şu sahneler nedir ya:hhh: Adamların nutku tutuldu, uzaylı görmüş gibi inceliyorlar. Tam bir köyden indim şehire havası. Avanaklık akıyor paçalardan:hhh:
 
Law ve falcı bir şeyler yapacaklar.Hamle sırası sivaslı reis de.O da onlara direk katılır,ya da diğer dino ları durdurur ayak bağı yapmaz sonra ekibe katılır.Queen cidden gereksiz karakter.Tek bildiği yemek ve saçma surat ifadesi.King'in ırkı merak ettim.İnsan meyvesi yemiş dino çıkmasın da.Gerçi geyik yemiş ise onun da şeytan meyvesi yemesi normal bu seride.
 
Bölüm güzel. Koca Ana'yı kendi başına bir güç olarak işle bari de kurtar hikayeyi. Hikayeyi yamamak/kurtarmak için yapıştırma.
Yaptığı onca atardan sonra Ashura iyice 9 kın olayına girmiş gibi görünüyor. Yasuie'nin ölümü ve oradaki anlatılan Smile hikayesi araları yumuşattı.
Biraz adamakıllı samuray göreceğiz gibi, inşallah orijinal, marjinal olayım diye Oniwabanshu gibi sirk çadırından kaçmış bir hale döndürmeden ciddi bir polis gücü olarak işler Miwarigumi'yi.
Şahsen Hasır Şapkaların ilk çıktığı andan beri beklediğim ülke çapı arama sonunda yürürlüğe girdi. Tabi bu başkentin yarısı yıkılmadan önce yapılsaydı(ki Luffy yakalandığı anda tayfa üye posterleri dağılmalıydı gibi geliyor bana) iyi olurdu ama geç olması hiç olmamasından iyidir.
Law meselesi biraz karışık olacak gibi. Bepoları bıraktı ama kendisi kaldı. Orochi yakalandığını biliyor, işkence vb yaptırmak isteyecektir. O zaman ne olacak? Luffy'nin hapisleri gibi olmayacak gibi, Luffy'nin nasıl 5 yıldızlı hapishanelerde her şey dahil kaldığı malum.
Güzel bölüm oyu atalı bayağı olmuş onu fark ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık