Bu ikisi birlikte olursa karşı kesin loss alır.Amirallerde ses soluk yok şuan için.Umarım Kaido ve BM birlikte olur da karşılarına Denizciler, Rayleigh, Marco, Mihawk gibi güçlerin katılma ihtimali artar.
Bu ikisi birlikte olursa karşı kesin loss alır.Amirallerde ses soluk yok şuan için.Umarım Kaido ve BM birlikte olur da karşılarına Denizciler, Rayleigh, Marco, Mihawk gibi güçlerin katılma ihtimali artar.
Vay be. Diğer ırk ne acaba? Tayfasinda düzgün insan yok? O olabilir mı?
Neredeki o mesaj?Ben değildi demedim. Buna da belgen varsa göster.
Law'dan korkma konusuna gelirsek. Konuya yazdığım ilk mesaja bak.
Yok ya. Bırak gelmesinler. Oda gene rezil rüsva eder, bırakır bunları. Düşündükçe kızıyorum.Smoker ve Tashigi de olmalıydı Wano’da ya.
Hemen gelirse Kizaru, Garp, yeni Koramiraller ve Vegapunk'ın eseri gelir. Akainu ile diğerlerinden beklentim yok. Sona doğru gelebilir herkes.Bu ikisi birlikte olursa karşı kesin loss alır.Amirallerde ses soluk yok şuan için.
Bu kadar büyürse savaş bitmez hiç ama seri de sona yaklaştı. Temizlik şart her taraftan.Kaidonun en büyük savaş başlatma lafı lafta kaldı. Keşke bir olsalar da Hükümete dalsalar. hem Kaido da boş yapmamış olur.
Wano inince mantıklı açıklaması olurdu en azından en büyük rakibin Orochi ve Kyoshiro olduğu yer olurdu
Dünyanın gördüğü en büyük savaşı başlatıcam deyip duruyordu, WB'siz büyük bir savaş hayal kırıklığı olabilir diye düşünmüş olabilir, göreceğiz.Niye adamın birine saldırmasını bekliyor o zaman? O zamana kadar body building mi yapıyordu Kaido?
Öldürmeye geldim dediğini sanmıyorum, orada Brook'un ona dediği küçük hanımlı lafı alıntılıyor. Kelepçelerini çözdüren Kaido iken Kocana'ya yakıştırman ilginç.Denk değil midir, Kaido'nun da tokmağı var elinde ona ne diyecen, Kaido sırf fiziksel tekme tokat girişmiş gibi yazmışın
Bence bunu Mom diyor, çünkü mekanı basan Mom ve tek başına şu an. Birde ölmeye değil, öldürmeye geldim diyor, kendine güveniyor...
Antik Dev olduğunu düşünüyoruz.Vay be. Diğer ırk ne acaba? Tayfasinda düzgün insan yok? O olabilir mı?
Yav bir şey görmeden durduk yere korkak yıkık diyemem ki. Şimdi gördüm korkak diyorum. Bunun Law'un gücüyle alakası da yok. Adam Law'un tayfasından 3 kişiyi yakalamış yine de beni öldürür diyor. Tabii ki korkak diyeceğim.Neredeki o mesaj?
Kaldı ki bölüme yazdığın mesajdan benenah!
Bölümde söylenene kadar nerdeydiniz?