Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür etmek istemiyorum ama çok komik ya. Adamı az kalsın öldürecek olan Zoro’yu adam konuşup sormuyor bile. Böyle boşluk böyle saçmalık var mı?

Jack de oradaymış zaten. Hayır Wano’ya ayak bastığından beri aranan adam olan ve kademe kademe Kamazo’yu, Ninjaları indiren, Orochi’ye saldıran Zoro için neden kimse yollanmıyor. Adam Kamazo’ya dalarken yüksek mevkiler de birini indirmek sorun olacak falan diyordu. Dalga geçiyor Soda reis bizle.

Bir de ek olarak, Hawkins’in, Law karşısında yusuf yusuf olması muhtemelen planlıdır. He gerçek olsa bile Zoro ile ne alakası var ya bunun? Hawkins, Luffy ve Zoro ile aynı anda dövüşmedi mi? Orada yusuf yusuf etmedi bu kadar. O zaman Law>Luffy ve Zoro.
 
Haftaya azıcık konuşurlar ki konuşsunlar da zaten. Şu Rox veya Linlin'in Kaido'ya yaptığı iyilik hakkında konuşsunlar yeter bana. Ondan sonra Big Mom adadan ayrılabilir. Biraz zor ihtimal ama bakalım..



O kadar emojiyi ciddi yazdığımı göstermek için kullanmadım herhalde.:oleyo:

Luffy üstün zaten canım, ona şüphe yok. Orochi'nin Luffy ile beraber Law'ı dikkate alması güzel sadece.:D

Hawkins 3 canlı çıktı Rıza Baba!!!. 9 canlıyım derken bizi kandırmış.:a:
Beni emojilerle kandıramazsın hacı efendiii!!! Yemezler bunları. :oleyo2:

Law'un öyle dikkate alınması bence de güzel. Bu arc iyice olaylara girsin artık.

Zoro>Law ulen :mincika:
 
Denk değil midir, Kaido'nun da tokmağı var elinde ona ne diyecen, Kaido sırf fiziksel tekme tokat girişmiş gibi yazmışın:(


Bence bunu Mom diyor, çünkü mekanı basan Mom ve tek başına şu an. Birde ölmeye değil, öldürmeye geldim diyor, kendine güveniyor...
Fiziksel olarak aynı güçtedirler diyorum işte bende. Lakin prometeus ve Zeus olmadan Big Mom tam güç değildir. Kaido bir tık önde duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık