Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bunlar farazi şeyler. Mesela haberi yoktu WB'nin ? Ne oldu şimdi bu dediğim mantıksız mı olacak ? Yada iddia edeceğimiz şeyin mantıklı mı olması lazım Opta her şey mantıklı mı oluyor ? Ace kaçmıştır diyorsun Kaido'dan, sonra sana WB'yi arıyor niye kaçsın dediğimde WB'yi herkes arıyor diyorsun adam güçten korksa niye WB'yi arasın ? Yok yani neyine mantığı uyduracan. WB'de bir şey var dedikten sonra her şey yoluna girmiyor adam gece gündüz WB ile kaldığı için WB'yi aramıyor değil mi ? WB'yi hiç görmemiş ki arıyor ama sana kalsa WB'de bir şey var o yüzden arıyor :oleyo2: Bu bir şey isminden kaynaklı herhalde xD

Oda, gösterdiğinde göreceğiz işte neyin acelesini yapıyorsun ? Wano içindeyiz gösterecekler göreceğiz. Göstermeseler de senin için sıkıntı yok sen dolduruyorsun zaten.

Bu arada Luffy'e iki hafta gözlem süresi uğraşmama arası veriyorum uğraşmaya değecek bir karakter olduğunda tekrar bakarız :a:
Güzel kaçıyon. Ben seni tutamam.:D Koskoca WB'nin Kaido'nun ne yaptığından haberi yok he? Ace Tama'ya sonra geleceğim demedi galiba. Niye öyle dedi? Yoksa açlık çeken çocuğu o ara kurtarmak çok da önceliği olan bir şey olarak gelmedi mi?
 
Gene nereden hortladı bu saçma Ace tartışması? 'Kaçarken' durduk yere Akainu embesilinin oyununa gelip bıbımı lıf sıylımı diye triplere girip o kadar insanın çabasını boşa çıkarıp öldü gitti işte. Yanında koskoca babalığı götürmesi de cabası.
 
Gene nereden hortladı bu saçma Ace tartışması? 'Kaçarken' durduk yere Akainu embesilinin oyununa gelip bıbımı lıf sıylımı diye triplere girip o kadar insanın çabasını boşa çıkarıp öldü gitti işte. Yanında koskoca babalığı götürmesi de cabası.
Bu kısımda ölüye yatıyorlar.:(
 
Bu kısımda ölüye yatıyorlar.:(
Savundukları argümanlara göre hayallerindeki Ace gerçek olsaydı ne olması gerekirdi biliyor musun? Kelepçelerden kurtulduğu andan itibaren sonuna kadar orada kalması, denizciler, shichiler, amiraller falan hepsini tek tek yenmesi ve artık 'kaçmasını' gerektirecek bir durumun kalmamasıyla birlikte gevşek gevşek yürüyerek oradan uzaklaşması gerekirdi. Ace asla kaçmazmış ya hani, tüm MF'yi elden geçirip gitmezse şanına asla yakışmazdı ne de olsa.

Allah için güzel kafa ha. :/
 
Adam, topu topu iki kişinin peşinde koştuğu bir kılıç ustalığı unvanı oluşturmuş. Bırakalım da onu bari iyi çizsin. Körler sağırlar, birbirini ağırlar hesabı.:oleyo:
Kılıç ustalarının işlendiği bir seri değil bu. Buggy bile KK olmak istiyor, öyle ele ayağa düşmüş bir ünvan bu. Tam şartları neler? Raftel'e gidip One Piece'i bulmak mı? Grand Line'ı fethetmek mi? Diğer Yonkouları ezmek mi? Denizlerdeki en özgür kişi olmak mı? KK olmak Luffy için en özgür kişi olmak mesela. Grand Line'ı fethetmeyebilir. Raftel'e mesela, hikayenin ilerleyişi için ve One Piece'in anlamı için gidilecek. Yoksa Luffy'nin macera isteğini tatmin etmesinden öte, Luffy için o kadar da önemli olmayabilir. Demem o ki Roger hazinesini oraya bıraktığını söylemese bu kadar KK adayı da çıkmayacaktı belki. Çünkü orada ne bulacağını bilen bile yok. Herkes kendince bir sebeple arıyor Raftel'i ve One Piece'i. Kimisi gerçek anlamda bir hazine bekliyordur belki de, kimisi Roger'ın geriye ne bıraktığını merak ettiğinden yola çıkmıştır ya da sadece macera arzusundan. Herkes bir hayali (ki aynı hedef bile olmayabilir bu yukarda açıkladığım gibi) istiyor diye, o daha kıymetli olacak diye birşey yok. Bir avuç insan istiyor diye de kıymetsiz olacak diye birşey yok. Kılıç ustalığına yeterli özeni ayırıyor bence Oda. Lanetli kılıçların Wano'da işleneceği de belli. Daha ne olsun. Serinin adı One Piece, WSS'ye giden yol değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık