Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani geçmiş olarak falan güzel Dof tarafından bakarsak ama boş yani karakter adamın bir stili yok. Tek vasfı Sengokuya ajanlık yapmak ve Law ı yoldan çıkarmak bu kadar. Ha birde Doffy nin kardeşi olunca prestiji arttı. :D
Nasıl stili yok yahu? On numara bir tasarımı var bence. Gösterilen geçmişi de seride ki en güzel geçmiş hikayelerden biriydi bence. Law'un motivasyon kaynağı bu adam zaten, hiç de boş değil yani.
 
Bildiğim bir şey var ki yazıyorumdur. Niye leylek gibi lak lak edeyim?
Arc vs'sinin baslangicinda İlk 15saniyeden guc cikarimi yapilıyor. Marco meyveden dolayı Wb'yi koruyup Kizaru'ya sert bir tekme atiyor Kizaru'da sağ koluyla attigi tekmeyi tutuyor 5 saniye sonra gecip amiral kaleye savruluyor,ışın gectikten sonra direktmen onde bitiyor hasar verme yok sadece vurus var ama aa amiral Marco'dan "hasar aldı" deniliyor. Bundan yola cikarak Marco=Amiral veya Amiral üst oluyor. Ayaga aninda kalkan adama alt oluyor.

Mesela Aokiji Wb'ye 6'lı keskin buz kılıçlarını vuracak ama ne hikmetse 3tumen komutani Jozu mudahale ediyor Aokiji vs Wb vs'sinin ortasında. Savas burda kesin biterdi ama...

Marco'nun meyvesi icin de bu mesajini dedigini hatirlamiyorum onceden tartisigimiz mesajlarinda? Marco istisna mi yoksa?

Akainu icinse savas alanindan istekli degil vs alaninin 2'ye ayrilmasi sonucu ayrildigi icin vs'nin bitme gozuyle bakiyorsun ama nedense Wb vs Aokiji'de vs'nin sonlanmasına aynı gozle bakmiyorsun.
Yahu mesele Marco'nun tekme atması değil.Marco'nun tek başına tüm amiralleri uzaklaştırabilmesi,durdurabilmesi.Kizaru'nun imza saldırısını yiyip dalga geçiyor adam.Bahsettiğin WB ise handikap içinde handikabı bulunan bir adam.Söylememe gerek yok bile.Jozu'nun zaten kaybedeceği açık Aokiji'ye.İşleri çok çabuk bir şekilde hızlandıran WB'nin handikabı.Zira WB'nin kalbi teklediğinde onun için endişelenen Marco ve Jozu devre dışı kalıyor bir süreliğine.Amiral dediğin adam o meyvesiyle Marco'yu durduramıyorsa ve koramiralden yardım dilenicek bir hale geliyorsa.Marco'ya ya da başka bir sağ kol tabii ki amiral veya yakını olabilir.
 
2 sağ kol rencide edemez de Aokiji + Kizaru Onigashimada Kaido ile vs atsa ayni olur :D Alırlar ama rahat değil tabii 5 dk sürecek kadar

2 amirali alacak adam yok seride
Yonko amiral konusunda çok farklı düşünüyoruz yalnız.Kizaru+Aokiji Kaido'yu alamaz benim için.Haliylen 2 sağ kol 1 amiralin içinden geçer bana göre.
 
Ortamdaki seviyeye göre konuş bu ne felsefe ya Rab, her yorumundaki göndermeyi anlamak için uçmak lazım xD

Altı üstü fikrini söyle dedik, yuvarlağın dibine vurdun gene :oleyo2:
Ahaha niye böyle oldu ben de anlamadım. :D Ne fikrini belirteceğim yıllardır aynı mevzu xd Yonkou döver işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık