Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947: Queen'in Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom'ın yakalanma anı zaten fiyasko ya. Kafa darbesi+uyuma nedir yani... :( Neyse üzerinde çok fazla durmaya gerek yok.

Teknik Luffy'ye cuk oturacak gibi. Hele G4 süre problemini de çözdü mü bu teknikle efsane olur. Valla eğer bu tekniği tam anlamıyla yaptığında ( G4 süre problemini de çözdüğünü varsayarsak) Kaido önüne standart bir sağ kol seviyesinde çıkmamış olacak Luffy.

O değilde Kaido'nun ineceği yavaştan şekilleniyor mu ne... Big Mom oraya gidiyor. Gittiğinde Kaido'ya yaptığı iyiliği geri alsa + bu teknik işe yarasa + meyve gücünü(gücünün limitlerini) falan öğrenmiş olsak Kaido düşer herhalde.
Hadi Kaido bir şekilde düştü. Bu sefer de BM sorunu var. Nasıl kurtulacaklar bundan. Oda yine saçmalayacak.
 
Biri bana Bigmom'ın hafızasını kazanıp bayılmasını sağlayacak kadar etkisi olan darbenin aynısını onun gibi kafasının aynı yerine yiyen Queen'in nasıl burnunun bile kanamamış olduğunu açıklayabilir mi?

Ve "uyudu" falan da demeyin. Kadın iki saniye önce esnemek bile esnemiyorken darbeyi yedikten sonra uykusunun geldiği fikrini kesinlikle kabul etmiyorum.
Bayıldı.
He kendinden geçme şeklinde değil belki ama bayıldı.
Hiçbir şeyden değilse bile uykudan bayıldı kadın.
Bayıldı yani. :artiz:

Geçen bölümün sonunda Bigmom vs Luffy göreceğiz diye ödüm kopmuştu. O yüzden bölümün başını cidden çok beğendim. Tam olması gerektiği gibiydi. Dahası sonunda spoiler'da geçtiği gibi "I've always free" değil de, "I've been free for now" demesinden çok memnun kaldım.
Öyle bir son sadece geçen sayının sonundan daha berbat bir son olurdu çünkü.

O yarım silüet Kawamatsu olabilir mi? Önceki silüetlerinde daha sevimli duruyordu ama yeni bir karakter de yani ne biliyim. :artiz:
Hafıza konusuna gelesiye kadar bu kadın neden Udon'a geldi, neden gitti soruları akla geliyor. :bilmem: Hangi mantıkla Luffy'yi o şekilde bırakıp hiçbir şey olmamış gibi gittiler. :/ Muhteşem kurgu.
 
Bir zahmet etsin. Ring dışına çıktı. Big Mom ile koşuşturmaca yaşadı. Hapishane ile ilgili bir çok açık ve saçma şey var aslında. Başkentteki olayları bu tarz saçmalıklar ile kesmesi üzücü.
Wanonun en rezalet bölgesi kesinlikle Udondu benim için. Bence farketmedi Luffynin kelepcesini. Yani 1 gece önce hepsini yenen adama fodders ekibe emanet etmesinin başka açıklaması yok

Baskent, Kuri, Kibi(Bakura) güzeldi. Udon sahneleri rezildi rezil. Ringo yine Killer vs zorosu iyiydi, Gyukimarusu falan. Hakumai de bakalım ne olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık