Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O tekniği BM üzerinde kullanması seriyi neden kötüleştiriyor? Tekniği kullandığı anda BM ölecek mi? Ya da Luffy teknik yapsın diye sadece bekleyecek mi? Hani dövüşün sonunu gördüysen, bize de haber et.:)

Evet valla gerisi çatlasın umurumda değil. Ya biz Luffy'yi yanlış değerlendirmişiz, o güçlüymüş demek yerine yine başka noktalara b.k atana ne denir bilemiyorum. :D

Dediğim gibi, kadının Wano'daki bilinç kaybı falan saçma. Ama ortada bir dövüş var/ya da olacak, ama daha dövüşün nasıl gelişeceği, sonuçlanacağı belli değil. O yüzden, sizler kendinizi Kaido vs Luffy'ye hazırlayın. Çünkü bu gidişle bu şekilde çooook fazla dert yanacaksınız. :)

Benim sevindiğim nokta; Luffy, Big Mom'ı yener/yenecek kısmı değil. Luffy'nin imparatorlarla artık dövüşme noktasına gelmesi. Yenilse bile. O yüzden, sonucu fark etmeksizin bu dövüşün olması bile başlı başına muhteşem bir detay Luffy için.
Yanacam tabii. Güzelim seriyi Luffyi plotlayacam diye bozunca çok dert yanacam

Wano sonu Luffy Kaido üstü diyorsun yani (en güçlü otomatik). Wano sonu Zoro amiral diyenlerden daha iddalı :)
 
Queen tek yememiş ama beklentim daha fazla dayak yiyebilecek kadar dayanıklı çıkmasından yanaydı.Birkaç darbede gitmiş.
Lütfü ise yeni tekniğiyle BM’yi durdurmayı mı yoksa yenmeyi mi planlıyor anlamadım.
Luffy Bm’nin normal bir yumruğunu durdurmayı başarırsa yeter de artar bence.
 
Yanacam tabii. Güzelim seriyi Luffyi plotlayacam diye bozunca çok dert yanacam

Wano sonu Luffy Kaido üstü diyorsun yani (en güçlü otomatik). Wano sonu Zoro amiral diyenlerden daha iddalı :)
Valla benim dediğimden, Luffy > Kaido çıkartabildiysen daha çok yanarsın.:D

Kaido çok güçlü ama adamı yenilmez ilah gibi görmeyin. Bu adam daha önce en az 7 defa yenilmiş(Hangi zamanda ve ne şartlarda yendiğin de önemli tabi). Uzaydan gelen birisi yenmedi herhalde değil mi? Bu adamı yenebiliyorsun ama etkisiz hale getiremiyorsun. Benim düşündüğüm şu an bu. Yani yeterli güç kullanabilirsen yenme ihtimalin var. Ama öncelik olarak Kaido'nun güç özelliklerini bilip darbe almamasının çözülmesi lazım. Bu öyle ya da böyle bu ark çözülecek.Bu hasar almama durumu ortadan kalktıktan sonra Kaido'yu ister yonko gücünde, ister amiral gücünde, ister sağ kol gücünde gör benim için fark etmiyor valla. Bu çözüldükten sonra geriye yeterli gücü uygulamak gerekiyor, ki Luffy de bunun için kendini yırtıyor zaten. Ama o dövüş belli bir noktadan sonra Luffy vs Kaido'ya dönecek. Luffy, PH'den beri Kaido'yu hedefliyor. Hal böyleyken (öyle ya da böyle) birebir dövüşün olmayacağını düşünmek, mangada geçen gerçeklere yüz çevirmektir. E o zaman da dert yanan çok oluyor tabi.
 
Son düzenleme:
Valla benim dediğimden, Luffy > Kaido çıkartabildiysen daha çok yanarsın.:D

Kaido çok güçlü ama adamı yenilmez ilah gibi görmeyin. Bu adam daha önce en az 7 defa yenilmiş(Hangi zamanda ve ne şartlarda yendiğin de önemli tabi). Uzaydan gelen birisi yenmedi herhalde değil mi? Bu adamı yenebiliyorsun ama etkisiz hale getiremiyorsun. Benim düşündüğüm şu an bu. Yani yeterli güç kullanabilirsen yenme ihtimalin var. Ama öncelik olarak Kaido'nun güç özelliklerini bilip darbe almamasının çözülmesi lazım. Bu öyle ya da böyle bu ark çözülecek.Bu hasar almama durumu ortadan kalktıktan sonra Kaido'yu ister yonko gücünde, ister amiral gücünde, ister sağ kol gücünde gör benim için fark etmiyor valla. Bu çözüldükten sonra geriye yeterli gücü uygulamak gerekiyor, ki Luffy de bunun için kendini yırtıyor zaten. Ama o dövüş belli bir noktadan sonra Luffy vs Kaido'ya dönecek. Luffy, Zou'dan beri Kaido'yu hedefliyor. Hal böyleyken (öyle ya da böyle) birebir dövüşün olmayacağını düşünmek, mangada geçen gerçeklere yüz çevirmektir. E o zaman da dert yanan çok oluyor tabi.
Iyi bakalım o zaman :D

Kaido'yu da alsın 1v1
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık