Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 946 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido boşuna çırpınmamış. Bm kaido’nun bütün adamlarını harcar. Ah bir de şu aklı yerinde olsa da şöyle güzel isimli saldırılar görsek.

Kaido’nun vuruşunu ile bm’nin vuruşunu kıyaslayanlara değinmek bile istemiyorum ama queen belki kaido’dan sonra en dayanıklı zoan meyvesine sahip ve bm sadece kafasını tutup yere çalıyor:( asıl queen geri kalkmazsa rezalet olurdu.
Kaido’nun vuruşu ile kıyaslayabilmeniz için bm’nin şöyle bir saldırı yapması gerekirdi:
 
Önümüzdeki bölümde Luffy ve Queen arasındaki fark ortaya çıkacak gibi duruyor ama bakalım artık.
 
Chapter 946 Queen vs O- Lin

Big Mom Queen'i yere çarpar ve Oshirukoyu bana getir seni lanet kertenkele diye bağırır.
Queen, BM kendisine kertenkele diye seslendiği için öfkelenir ve bana nasıl öyle seslenirsin diye karşılık verir.
O-Lin 2 hareket ile Queen'i yener.
Kid ve Killer savaştan etkilenirler fakat şükür ki bu sayede sudan çıkarlar.
Canavar Korsanları, Queen'in yenildiğini gördükten sonra, Kaido ile etkileşime geçmeye karar verir. Fakat iletişim sistemi harap olmuştur bu yüzden Onigashima ile bağlantı kuramazlar.
Sahne, Udon Yönetim Kulesine döner. Raizou çoktan Kawamatsu'nun kelepçelerinin anahtarını çalmak için içeri sızmıştır. Caribou ona iletişim sistemini zayıf noktasını söyler böylece Raizou iletişim sistemini çökertir.
Sahne yeniden O-Lin'e döner. İçindeki Oshiruko'ların olduğu kabı başarılı bir şekilde ele geçiren O lin onu açar ve boş olduğunu görür.
Luffy'nin ağzından şu kelimeler dökülür: Oshiruko çok iyiydi.
Big Mom döner ve Luffy'e saldırır.
Luffy ringin kenarına sürüklenir ve Bİg Mom'a eğer düşersem ölürüm bu yüzden daha fazla geri duramam diye söylenir.
Big Mom: Big Mom da kim ve sen kimsin ?!
Big Mom'ın hafızasının geri gelmediği ortaya çıkar, O-lin oshirukoları alıp böylece onları kendisini kurtaran köylülerle paylaşacaktı imiş.
Kızmış Big Mom , Hyoguro ve Luffy'i ringten dışar savurur. Luffy tam zamanında kelepçeleri çıkarır ve güvenli bir şekilde iniş yapar.

Big Mom'ın ne kadar korkunç olduğunu bilen Luffy Hyo'yu da alıp koşmayı dener, fakat Hyo amca reddeder ve tam da Big Mom'ın önünde dikilir.
Hyo amca anca ölüm kalım meselelerinde becerilerin gelişir diye nutuk çeker.:D

Luffy de kaçmaktan vazgeçer ve Yaşlı Emice Hyo'yu korumak için kafa kafaya Big Mom ile yüzleşmeyre karar verir ve

COME! YONKOU der.
Teşekkürler.
 
Luffy Kaidoyu alsın diye tekniği BM üstünde kullanması kısmı. Bir yonko için diğer yonko ile antrenman yapması ve zerre zarar görmeden kaçıp BM'ye zarar vermesi olasılığı

Luffy düşük görüp olup olaylara böyle bakmaya hiç gerek yok demek :/. Nasıl olsa Luffy alacak gerisi catlasin diye.


Saçma bir şekilde Luffy yükselir ise basbaya Fairy Tail işte. Evet rahatsız oluyorum çünkü seriyi boka çeviriyor. Bu yolda yonko rezil etmeye gerek yok.
O tekniği BM üzerinde kullanması seriyi neden kötüleştiriyor? Tekniği kullandığı anda BM ölecek mi? Ya da Luffy teknik yapsın diye sadece bekleyecek mi? Hani dövüşün sonunu gördüysen, bize de haber et.:)

Evet valla gerisi çatlasın umurumda değil. Ya biz Luffy'yi yanlış değerlendirmişiz, o güçlüymüş demek yerine yine başka noktalara b.k atana ne denir bilemiyorum. :D

Dediğim gibi, kadının Wano'daki bilinç kaybı falan saçma. Ama ortada bir dövüş var/ya da olacak, ama daha dövüşün nasıl gelişeceği, sonuçlanacağı belli değil. O yüzden, sizler kendinizi Kaido vs Luffy'ye hazırlayın. Çünkü bu gidişle bu şekilde çooook fazla dert yanacaksınız. :)

Benim sevindiğim nokta; Luffy, Big Mom'ı yener/yenecek kısmı değil. Luffy'nin imparatorlarla artık dövüşme noktasına gelmesi. Yenilse bile. O yüzden, sonucu fark etmeksizin bu dövüşün olması bile başlı başına muhteşem bir detay Luffy için.
 
luffy reise , canavar kaido özel saldırılarından bir tanesini yapıyor, belki de en güçlü saldırılarından birtanesi... yıldırım bilmem neysiiii..... BM Queene normal bir tane sağdan geçiriyor yere seriyor... aradaki fark bu millet.. okadar kasmayın.. :sapkali: ilerde neler bekliyor bizi ona odaklanın..
 
Arkadaşlar hemen gaza gelmeyin Luffy teke tek alamaz Kaido'yu adam şuan zarar vermek için yırtınıyor farkında mısınız? :D Ve dahası o kadar kişi boşuna toplanıp Kid ve Zoro falan boşuna bilenmedi bu adama. Daha yeni yapacağı teknikle Luffy'e teke tek Kaido alır demeyeceksiniz herhalde değil mi? Yoksa diyor musunuz? Hayır o teknik sadece Luffy'e özel de değil hani komik gerçekten :D
 
Queen tek yememiş ama beklentim daha fazla dayak yiyebilecek kadar dayanıklı çıkmasından yanaydı.Birkaç darbede gitmiş.
Lütfü ise yeni tekniğiyle BM’yi durdurmayı mı yoksa yenmeyi mi planlıyor anlamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık