Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law reyiz de öğrense ya şunu, ne güzel Hawkins'in kuklalarını değil kendisini keser xD Cidden he bu Hawkins'in büyüsünden falan nasıl kurtulunur acaba :S var mı aramızda şöyle bilgili abile ablalar, tarot marot, fal mal, voodoo moodoo bilen
Dedin ve bir bakayım dedim.

Öncelikle Voodoo büyüsünün yapılan kişi üzerinde hiç bir iz bırakmadan o kişiyi ölüme kadar götürecek etkileri olması bu büyünün son derece tehlikeli bir büyü olduğunu gösteriyor. Bu sihre maruz kalmış kişiler doktora bile gitseler hiç bir şekilde yapılan büyünün bir izi kişi üzerinde belli olmuyor.

Peki Voodoo büyüsünden kurtulmak için ne yapılmalı? Voodoo büyüsü nasıl çözülür? Bu büyüden kurtulmak için öncelikle çok iyi bir hocaya gidilmesi gerekiyor. Bilinmesi gereken en önemli şey bu büyüleri her hoca çözemiyor.

Üfürükçü lazım. :(

Law efendinin şu meşhur zekasını sonunda göreceğiz. İlginç olacak meyve tabanlı bir dövüş okumak.
Az çok zekasını biliyoruz da Rockey Limanı Olayını tek başına yaşattıracak kadar nasıl bir zekası varmış. Onu burada da görürüz umarım. :D
 
İlk defa tek yemedi diyen yok hemşerim. İlk defa ezilmiyor zaten hep eziliyordu diyen var. Onu da 1 vs 1 alması için değil sanıldığı kadar çok kişiyle dalınmayacağı düşünüldüğü için söyleniyor.

Luffy yonko ve Zoro amiral olacak diyenlerin sayısı yok gibi bir şey.
Keşke hxh gibi olsa. Luffy ve Kaido yüzyüze bir kere bile gelmese daha, BM vs Kaido izlesek bol bol :( içime hiç sinmiyor Luffy'nin Kaidoyu almasi. 10 vs 1 bile olsa.
 
Ama alacak. 10 kişide değil üstelik, max 3 büyük ihtimal 2.
Hiç hoşuma gitmiyor işte bu durum. BM + Luffy vs Kaido hadi bi nebze de.

50 yıl hüküm sür, 2 yıl önce Arlong ile kapisan adam seni alsın. Çok kötü oluyor :(

Aynısını Narutoda da sevmiyordum. 10 20 yıl Joninler, yeni yetme geninlere yem oluyordu. :(

Hadi Luffy alır onu biliyorum. 1v1 bile alabilir ama hicccc içime sinmiyor. Muhtemelen de Luffy alacak zaten.
 
Roger'ı seri sonu alır bu arada :S

*Roger kılıç kullanıyor.
Bilgi kesin yayıyorum :a:

Başkalarını görüyoruz, her sıkıştıklarında yaptıkları eğitimden bir fb çakıp moddan moda zıplarlıyorlar, bizim Reis daha önce yaptığı şeyleri bile henüz yapmadı. Bir insan bu kadar harika olamaz. Nalet gelsin Oda tam bir Zoro fanı...

@William cutting Allah çarpar bunca farkı görmeyeni, Zoro'nun yatışı ayrı, kalkışı ayrı, birlikte yattığı, birlikte uyandığı ayrı güzel :oleyo2:
 
Luffy Amiral'e yakin veya Amiral,Zoro yk3 veya yk1 seviyesi olur. Luffy'nin Yonkou olacağıni dusunmuyorum bu arc. Zaten tek başına Kaido'yu alamayacaktır muhtemelen. Luffy'nin gozumde seviyesi yk3 zorlarsan yk2. Katakuri'yi aldi diye sag kol olacagi anlamina gelmez. Aslında biraz fazla seri sonu gelecekleri seviyeyi yukselttim ama 2 arc kalinca biraz yukselmeleri gerekiyor yoksa cok gerideler.

Luffy'nin tek Kaido'ya girmeyecegi gibi muhtemelen Zoro'da King'e bir kisi yardimiyla girecektir. Suan BM Queen'i teklemis olarak varsayarsak King'de boş durmayıp gelecektir. Ona da bir tek atıs dersen Kaido vs Bm'nin olacağı kacinilmaz hale geliyor. Tabi "nerden haberi olacak" derseniz King "Den den mushi" araciligiyla rapor vermistir :D bu olayin raporsuz gecilecegini sanmiyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık