Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ve BM'de meyvesiz saldırıları efektif baya. Sırf meyveye bel bağlayan tipler değil ki Kaido ejder meyvesiz Luffy'e saldırısı daha güçlüydü. Ayrıca Teach 2x acı çekiyor. Deprem meyvesi en güçlü yapmasa da o seviyelere çıkardı bence Teachi. Shanks alır mı bilmem ama :/

Goro goro ile zirveye konunca WB meyve çocuğu mu demek geliyor içimden :)
Meyvesiz Wb, Squardo seviyesi işte. :) Ace gibi bir pırlantaya yazık oldu. :/
 
Law'ın göstermediği teknik yok, gösterilmeyen bir teknik varsa Zoro'nundur o teknik :artiz:

Aksi mantık dahilinde iddia edilemez.
Ashura açacak işte olm ne yapacak :S 3(3) kılıç stili.

Cidden öldürmesi mi gerekiyor diyeceğim de, Hawkins 10 tane canının olduğunu söylemişti. Şu an 4 tane varsa demek Zoro 3 tane, Law da 3 tane almış. Peki hangi ara hasır bebekleri Law'ın adamlarına koydu? Neden kendisine başka canlar eklemedi? Acaba canların niceliği azaldıkça niteliği artıyor mu?
Ne fark edecek ki :S Zoro dövüşünden sonra bebekleri yenileme fırsatı oldu mu bilmiyorum ama Law ile bu bölüm karşılaşmalarında tehdidin net olması için adamlarının canlarını bağlamış işte :T

10 canı da bitmeden yeniden can bağlayamaz gibi bişey var mı bilmiyorum yani :S
 
Ashura açacak işte olm ne yapacak :S 3(3) kılıç stili.

Ne fark edecek ki :S Zoro dövüşünden sonra bebekleri yenileme fırsatı oldu mu bilmiyorum ama Law ile bu bölüm karşılaşmalarında tehdidin net olması için adamlarının canlarını bağlamış işte :T

10 canı da bitmeden yeniden can bağlayamaz gibi bişey var mı bilmiyorum yani :S
Fark etmez zaten de, neye göre yeniliyor acaba? O yüzden adamlarına hangi ara koyduğunu merak ettim. Mesafe falan bile pek fark etmiyor galiba. Baya tehlikeli bir yetenek.
 
Sanjinin en az 2 katı kadar güçlü olması lazım ki Queeni indirsin. Kostüm ve geppou dışında bir taktik geliştirmemiş göründüğü kadarıyla. Diable jambe gibi bir teknik bulması lazım.
Nasıl bir teknikle karşımıza çıkacak hiç bir fikrim yok, illaki üzerine bir şeyler katacaktır kostüm dışında, yoksa bu haliyle pek bi işe yaramaz. Yalnız Drake ile bu kadar da olsa çarpışabilmesi Sanji için önemli bir şey.
Sanji bahtsız bir karakter. İlk ödülünde resmi berbat çıkar. Okama adasında eğitim alır. Zoro'yu ödülde geçer, ama ailesinin ismi sayesinde. Hayali görünmez olmaktır. Yine ailesi sayesinde elde eder. Son düzgün dövüşü 9 sene önce. Onda da Jinbei vardı yanında. Wano'daki dövüşü ve hamam olayları off-panel idi. Aynı bölüm içerisinde bana Vinsmoke deme der, ancak 5 dakika geçmez ödülü ile kızları elde edeceği düşünür. Oda karakterin belasını vermiş. :/ Cidden sevmiyor gibi.

Queen karizmasını düzeltebilir. Gerçi Big Mom'dan sonra nasıl çıkacak belli değil.
Aynen öyle, tam kek arcta kendini toparlıcak iyi bir şeyler yapacak dedik yapa yapa gitti düğün pastası yaptı, yaptı ve bu pasta hiç bir işe de yaramadı :d Tam komedi...
Quuen'e ben ihtimal vermiyorum. Sanji'den önce Quuen ile çarpışacak on tane karakter var Wano'da. En fazla şu altılıdan biri olur, hatta Drake bile yeterli Sanji için.
Eğer bir novaya bile üstünlük kuramayacak kadar kabiliyetsiz ve iradesizse ona sümük muamelesi yaparım :)

Sanji'nin saldırı gücüne ihtiyacı var sadece. Saldırı gücü leşşşşş! Queen de bu yönünü geliştirmesi için uygun bir rakip. Herif tren gibi çıkacak muhtemelen. O suitin savunma özelliği neden verildi ? Tesadüf mü ? Yo yoooo :) Sanji o trenin altında kalmasın diye bence. Yoksa suitsiz Sanji'nin öyle bir savunması yok. Bu sefer ne kaburga kalırdı ne kafes. Queen Sanji'nin kemiklerini un kıvamına getirip hamur yapar, sana elinin hamuruyla erkek işine girme demiştim sarı şopar derdi :D Yani baktığın zaman Sanji'nin Queen'in karşısına rakip olarak çıkabilmesi bile başlı başına torpil ve itelemeden ibaret olacak eğer olursa. Galibiyeti de öyle... Bakalım neler olacak.
Yukarıda arkadaş bahsetmiş, yazarın Sanji'yi pek sevmediği ortada. Kaku'dan sonra ne belirli bir güç artışı yaşadı ne de yeni bir p.up aldı. En son kostümle üzerine bir şeyler kattı ama bi türlü içime sinmiyor bu benim! Tamam yine de kabul ediyoruz ama haala bana o isimle hitap etmeyin derken onların teknolojisiyle gücüne güç katması kendine yaptığı bir hakarettir.

Quuen meselesi ise gerçekten Quuen ile dövüşebileceğine hiç ihtimal vermiyorum, Sanji için çok büyük bir rakip. Yalnız, Drake'yi aşabilirse o zaman komutanlardan biri olur derim, aksi halde olmaz!
 
Wano sonu Luffy Yankou.
Sadece yonko mu?
Harbi ha. Kaido vs Luffy için 1v1 alır diyen, ilk defa tek yemedi diyen daha çok. Niye sadece Zoro Wano sonu amiral lafına takinıldı ki.
İlk defa tek yemedi diyen yok hemşerim. İlk defa ezilmiyor zaten hep eziliyordu diyen var. Onu da 1 vs 1 alması için değil sanıldığı kadar çok kişiyle dalınmayacağı düşünüldüğü için söyleniyor.

Luffy yonko ve Zoro amiral olacak diyenlerin sayısı yok gibi bir şey.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 72)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık