Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç dengeleri ile ilgili bir şey daha fark ettim. Kyo kılıcını iki eli ile kavrayıp savurarak Zoro ile ancak eşleşebilirken Zoro tek eli ile kavrayıp savuruyor. Bu demektir ki Zoro'nun tek kol gücü = Kyo'nun iki kol gücü. Zoro'nun da iki kolu var. Bu durumda Zoro kılıcını iki eli ile kavrayıp savursa geçer Kyo'yu. Üstelik ağzına da kılıç alabiliyor o zaman rahat geçer ama işte hikaye gereği yapmıyor bunları.
Japon samuraylar normalde kiliclarini tek elle degil iki eliyle kavrayip oyle kullanirlarmis.bakma sen bu seride kimi 2 kilic kimi 3 kilic kullandigina.Düellolarda kilic 2 elle tutulup bir taraf ölene kadar düello atarlarmis.
 
Dövüş boyunca kyo sırıtıyor adamda zerre ciddiyet zerre zorlanma esamesi yok:D zoro’nun yüzüne ve kyo’nun yüzüne bakılırsa aslında kimin hangi durumda olduğu belli oluyor aslında.
Olayları senin dediğine göre değerlendirirsek fujitora zoro ile oynamış diyebiliriz miyiz?
Sonuçta zoro kılıcına iki eliyle sarılıyor.

Kılıç tutma şekli kılıcın türüne ve tekniğe göre değişir. Kyo demekki böyle dövüşüyor. Zoro 3 kılıç veya 2 kılıç tutarken nasıl iki eliyle bir kılıç tutabilsin ki? Senin dediğine göre
zoro’nun çift elle tuttuğu kılıç>Zoro’nun İki kılıcı. Yani böyle bir şey mümkün olmadığına göre zoro bir kılıcı çift eliyle tutsa bile kyo’yu yine zorlayamaz hatta daha çok zorlanır.

Şunu da ekleyeyim. Zoro’nun çift kılıçla yaptığı saldırıyı kyoshiro tek eliyle kılıcı tutarak durduruyor.

Kyo tam bir poker face. Yüzüne bakarak yorum yapmak isabetli olmaz. Zoro bir kılıç iki elinde diğerleri de belinde iken saldırsaydı geçerdi ama akıl edemedi sanırım. Kyo'da da numaralar tükenmez, tek el ile iki kılıçlık saldırı karşılaması takdire değer. O halde Zoro bir kılıç ağzında, bir kılıç iki elinde, biri de belinde iken saldırsın da geçsin. Gerçi Zoro belindeki kılıcı da kullanmanın yolunu bulup bir güç artışı yaşayabilir. Karmaşık ve gizemli hesaplar bunlar.

Ayrıca çok güzel bir örnek sahne atmışsın. Zoro'nun iki kolu < Köramiralin tek kolu. Ama Zoro'nun iki kolu + ağzı söz konusu olsaydı sonuç aynı olur muydu bilemem.
 
Çift elle kılıç tutmak veya tek elle tutmak diye bakmamak lazım aslında.

Wb de çift elle bisento salladı shank tek elle tuttu.
 
Zoroyu tanimadiginiz bilmediginiz adamin biriyle kiyasliyorsunuz yazik.Zoro burda takilacak adam degil.3 kilic kullandiktan sonra yener gecer arkasina bile bakmaz.Yarasida ona zorluk cikartiyordur ama bu demek degilki bu adam zoro dengi ciksin ben ihtimal vermiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık