Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç dengeleri ile ilgili bir şey daha fark ettim. Kyo kılıcını iki eli ile kavrayıp savurarak Zoro ile ancak eşleşebilirken Zoro tek eli ile kavrayıp savuruyor. Bu demektir ki Zoro'nun tek kol gücü = Kyo'nun iki kol gücü. Zoro'nun da iki kolu var. Bu durumda Zoro kılıcını iki eli ile kavrayıp savursa geçer Kyo'yu. Üstelik ağzına da kılıç alabiliyor o zaman rahat geçer ama işte hikaye gereği yapmıyor bunları.
Dövüş boyunca kyo sırıtıyor adamda zerre ciddiyet zerre zorlanma esamesi yok:D zoro’nun yüzüne ve kyo’nun yüzüne bakılırsa aslında kimin hangi durumda olduğu belli oluyor aslında.
Olayları senin dediğine göre değerlendirirsek fujitora zoro ile oynamış diyebiliriz miyiz?
Sonuçta zoro kılıcına iki eliyle sarılıyor.

Kılıç tutma şekli kılıcın türüne ve tekniğe göre değişir. Kyo demekki böyle dövüşüyor. Zoro 3 kılıç veya 2 kılıç tutarken nasıl iki eliyle bir kılıç tutabilsin ki? Senin dediğine göre
zoro’nun çift elle tuttuğu kılıç>Zoro’nun İki kılıcı. Yani böyle bir şey mümkün olmadığına göre zoro bir kılıcı çift eliyle tutsa bile kyo’yu yine zorlayamaz hatta daha çok zorlanır.

Şunu da ekleyeyim. Zoro’nun çift kılıçla yaptığı saldırıyı kyoshiro tek eliyle kılıcı tutarak durduruyor.

 
Son düzenleme:
Kyo, Zoro ağzına almadan düşecek adam değil. Hatta Zoro ağzına alsa bile zor. :D Ashura felan açacak anca denk olacak. O zaman bile yenme şansı düşük. Anca seviye alırsa alır Kyoshiro'yu.

Herif , Zoro zıbanmaktan dolayı can çekişirken, 32 diş sırıtacak kadar Zoro'dan önde. Bir de sadece savunma yaparak Zoro'yu bu kadar zorlayan adam ,saldırsa,Zoro'yu rezil eder.
Saldırmadığı için mi adamları Zoro için dövüşüyor dedi. :D Tabi ciddi bir şekilde saldırmamıştır. Gerçi Zoro da hala Orochi'yi düşünüyordu.

Burada öne adım atan Kyoshiro.

 
Arkadan saldırdıydı hemi de kairosekiyle Law görse olurmuydu bu hiç :gamyon:

Şu sahneden sonra Wano'nun kairoseki yeri olması ve çivileri ilginç bulmuştu. Silah olarak belki de onu kullanır. Zeki adamız vesselam. Hawkins i Hawkins in gösterdiği silahla vurmak gibi olurdu. :gamyon:
La ben dedim ya hawkinse kairoseki takılacak diye :D
 
Hahahaha Yine sırf Zoro’nun karşısında diye haddinden fazla övülüp Zoro’nun üstüne çıkarılmak istenen bir karakter çok komik ya :D Kyoshiro nasıl kesti ama Zoro’yu ikiye böldü resmen be...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık