Law'in ruhunu tasiyip bazi hareketleri Law'a benzeyecek.
Law'in ruhunu tasiyip bazi hareketleri Law'a benzeyecek.
İyi haber ekmek sevecekmiş.
Argümanı iyi curutmussun. +.Tutacak ikinci bir eli yok adamin
Büyücü vs Doktorİyi haber ekmek sevecekmiş.
Ope ope no mi kullanicisi olacakmis.İyi haber ekmek sevecekmiş.
Savaşın genelinde haklısın ama tek bir kılıç çarpıştırma sahnesinde mantıken bakarsan çift el ile savrulan kılıç tek el ile savrulandan daha fazla güç sağlar.Çift elle kılıç tutmak veya tek elle tutmak diye bakmamak lazım aslında.
Wb de çift elle bisento salladı shank tek elle tuttu.
Benim oyum bilinmez bir yardimin gelecegine birisi yardim edip ya hapishaneden tayfasini kaciracak ya meyvesinin gucunu iptal edecek.baska bir yol olmasi bana mantikli gelmiyorBüyücü vs Doktor
Hurafe vs Tıp
Benim oyum cinli hocaya
Yoo onu Oda çizmeden birinin kalkıp ikna etmesi mümkün değil. Aklım mantığım özellikle duygusal tarafım almaz, kabul etmez.Güzel ikna ettik demek ki. Daha lawın ölümü var onda da ikna edicem
Argumani curutmek icin demedim aslinda sadece makarasinaydi.Ama shanks 2 elli olsaydi bile kilicini tek eliyle kullanmasini beklerdim.Benim asil anlatmak istedigim samuraylarin tek kilici iki elleriyle kullandiklarini anlatmakti.Yani tarzlari oyleymis bir belgeselde izlemistimArgümanı iyi curutmussun. +.
İşte one piece dünyasında ne kadar geçerli bilemem.Savaşın genelinde haklısın ama tek bir kılıç çarpıştırma sahnesinde mantıken bakarsan çift el ile savrulan kılıç tek el ile savrulandan daha fazla güç sağlar.