Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drake ne zaman yan çizecek Kaido'ya onu merak ediyorum. Drake babasının intikamını almaktan aciz bir kaypak. Denizciyken birden yan çizip korsan olmuş. Bugün denizcilere yan çizen yarın Kaido'ya da
Drake hükümetin gizli ajanı aynı dofun kardeşi gibi ...(benim düşüncem) Zoan Meyvesi bile sırf bu iş için verildiğini düşünüyorum.
 
@RedTeroR
İsimli saldırı fetişine mi yakalandın? :( Git bir önceki bölümü o zaman. Zoro hırsla ve sinirle saldırırken rakibi de güle oynaya karşılamakla yetindi sadece. Mangakanın verdiği mesaj gayet açık. "Olm Zoro dikkat et, bu herif seni köpek gibi zorlar." Biraz sahne okumayı öğren artık. :S Hala isimli saldırı, aşure falan diyorsun. Olay o değil ki.

Amaaann neyse yav bana ne. :S
 
@RedTeroR
İsimli saldırı fetişine mi yakalandın? :( Git bir önceki bölümü o zaman. Zoro hırsla ve sinirle saldırırken rakibi de güle oynaya karşılamakla yetindi sadece. Mangakanın verdiği mesaj gayet açık. "Olm Zoro dikkat et, bu herif seni köpek gibi zorlar." Biraz sahne okumayı öğren artık. :S
Bu yazdıklarını sana hatırlattığımda gayet güzel bir şenlenme yaşayacak ortam.

Killer vs Zoro'dan anlamadıysan isimli saldırı fetişini ne zaman anlarsın gerçi orası da muamma xD
 
Kidleri, oda sensei olayları karıştırmadan kurtaracak ona sevindim. Yoksa 15 bölüm bizi süründürürdü. Luffy'nin tek yemesinin neden sebep ilişkisi ortaya çıktı ^^ Zoro sanji eskisi gibi tat veriyor. Diğer geri kalanlar boş yapmaya devam ediyor. KK olacak adamın tayfanın hepsi güçlü olmayacak. Güzel bir bölüm gelmiş gene.
 

Üye silindi 1004

Drake hükümetin gizli ajanı aynı dofun kardeşi gibi ...(benim düşüncem) Zoan Meyvesi bile sırf bu iş için verildiğini düşünüyorum.
Hikaye çok başka noktalara gider öyle olursa güzel olur. Fakat bize gösterilen Denizciler Wano’da neler olup bittiğinden baya habersiz. Drake dediğin gibi olsa bize biraz yansıtırlardı bence
 
Raiden haklı la. Az sahne okuyun. Zoro demiyor ben bunu ashura atsam yerim diye size ne oluyor?

Orada verilmek istenen şey belli, iki insan dövüşmüş ve Kyoshiro rahat takılan taraf. Artık Kyoshiro her türlü daha güçlü olduğundan mıdır yoksa Zoro yaralı ve iki kılıçlı olduğundan mıdır kendiniz kararınızı verin. Bence ikincisinden dolayı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık