Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killer'ın durumu iyi değil ama onu da unutma. Ek olarak Zoro şuan bir P up almadı yani Kyo adama karşı hiç zorlanmıyor bile. Yani şuan ki halinin Kyo'yu alabileceği kesin bile değil. Kyo nasıl İnu Neko seviyesi oldu hemen yav? Inu Neko 3. komutana karşı değişmeli de olsa dövüşen adamlar Kyo'nun neyini gördük?
Dediğin gibi Zoro’yu rahat karşıladığını gördün
daha ne göreceksin.Zoro bir güç kıstası olarak alınabilir bir shichi edebilecek bir adam.Pageone kyoshiro için patron diyor yani drake bile güç olarak altında muhtemelen.Bege kediden korktuğu için o seviyelerde olması eldeki verilerle en uygun seçenek.Ha fazlası da olabilir bak ben minimum olarak aldım.
 
Vergo g5 koramirali gücünü marine tasdiklemiş orayı adama emanet etmişler.Yani senin doflamingo adamı diye ezmene sınıflamana ihtiyacı yok alt kademe koramirallerden değil.Gayet yüksek haki ve rokushiki farkıyla dourikiyle o ayarlarda olur.Pica ise büyük kaya manipulasyonuyla aynı etkiyi yaratır.Chinjao kafasıyla kral yumruğuyla karşılıyor bir Zoro etkisi yaratamıyorlar beraber.Zoro az buz kesmedi öyle kesmiş olsa küçük dillerini yutmazlardı.
Seninde doflamingo adamlarini bos yere oven veya daifuku seviyesine yuceltmenede gerek ona bakarsan.Oyle hakisi vardi ama law ikiye böldü picanin kutlesi buyuk oldugu icin ve gizlendigi icin hedef alinamiyordu ama gozlemi iyi olan adamlar bulunca kacicak yeri kalmayinca ne olacak dersin durumu?Ayni sey vergo icinde gecerli oven vergoyu kebap yapar dürüme sarar yollar bu kadar net
 
Trebol gücünü en başta gösterir gibiydi sinek bile vurmasından ama law ve senaryo yüzünden mangaka zayıf izlenim verdi ona birşey demeyeceğim ama diamante zayıf izlenim de vermedi güçsüz değil fakat bu uzun bir tartışma konusu olabilir ben pica ve vergoya değineceğim.Bence bu ikisi kesinlikle bir daifuku ve oven ayarı olabilecek adamlar.Vergo hakiyle açığı kapatırken pica meyveyle onların ayarı diye düşünüyorum.Sonuç olarak jinbeinin aladdin bile bu daifuku ve oven ile kapışabilecek güçte.
Tek kola gitmek nedir yaa ? Law gözünü çıkarıp Trebol'e fırlatsa ölecekmiş adam sanki. Saçma sapan :hoo: :fool:

Dia da kafayı tahtaya vurdu gitti. Ateş, su, hava, tahta tabi :( Hatta Pica, Dia'ya zavallısın falan dediydi. Aralarında belirgin bir fark olduğu oradan belliydi zaten da. Onun dışında da göz var nizam var. Meyveler de çok şey anlatıyordu. Pica'nın meyve diğerlerinin yanında 1. Sınıf meyve gibiydi resmen.

Sonuç olarak Pica ve Vergo konusunda sana katılıyorum. Yonkou tayfasında iş yapabilirlerdi.
 
Tek kola gitmek nedir yaa ? Law gözünü çıkarıp Trebol'e fırlatsa ölecekmiş adam sanki. Saçma sapan :hoo: :fool:

Dia da kafayı tahtaya vurdu gitti. Ateş, su, hava, tahta tabi :( Hatta Pica, Dia'ya zavallısın falan dediydi. Aralarında belirgin bir fark olduğu oradan belliydi zaten da. Onun dışında da göz var nizam var. Meyveler de çok şey anlatıyordu. Pica'nın meyve diğerlerinin yanında 1. Sınıf meyve gibiydi resmen.

Sonuç olarak Pica ve Vergo konusunda sana katılıyorum. Yonkou tayfasında iş yapabilirlerdi.
Ben daha yeni öğrendim bir ara yoktum kaçırmışım.Hepsine 99 ödül vermiş eski ödül olarak donmuş ödül.Bu kafadan hepsini denk tuttuğu anlamına geliyor mangakanın.O laflar zoro ve sanji gibi rekabet lafları yani.Tabii vergo hariç.Muhtemelen ayırdığı isim vergo zaten ortak lafı kullanılan bir adam.Trebol güçlüydü aslında ama senaryo kurbanı oldu.Tek kol olayı tamam ama Law’u yere yapıştırıp yusuf yusuf ettirdiğini de unutma law kurtulmak için o hamleyi yapmak zorundaydı yanıyordu yoksa.Diamante de kızıma dokunanı yakarım moduna yenildi kyros çok güçlü sonuçta.Ama ona rağmen hepsini karşısına almayı bildi diamante.Ve arenada luffy ve burgess olduğunu düşünürken zerre onlardan çekinmiyordu sabo sadece çekindirdi biraz.
 
:)

Ben ödülden yola çıkarak bir mantık kuruyorum o yüzden sordum. Benim gözümde kutu kolasız Sanji yeni dünya standartlarında 400-450m bandında kapış kapış gider. Kutu kolanın verdiği gücü somut bir şekilde pek göremesek de görünmezlik başta olmak üzere, savunma ve hız gibi yetenekleri barındırdığını, ayrıca da Kuzey'de çok ünlü bir kamuflaj olarak bilindiğini biliyoruz. Bu yeteneklerden özellikle görünmezlik çok nadir bir yetenek. Rakibi sürekli gözlem haki kullanmaya iten, suikast, sızma, istihbarat ve sapıklık için kullanılabilecek tehlikeli bir özellik. Ben sadece bu yetenek için hız ve savunma özelliğinin toplamı kadar ödül koyarım Sanji'nin başına. Yani 150m. Çok makul ve mütevazi bir rakam olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak; görünmezlik, hız ve savunma için toplamda 300m ödül artışı. 450+300=750m Sanji'nin şu anki ederi derim. Bu rakam da Prospero civarı bir rakam. Uygun, abartı değil, normal :gamyon:

Şimdi ben sadece suitin Queen'i almak için yeterli olacağını düşünmüyorum. Suit, Sanji oyun hamuru olmasın, yeni dünya standartlarında marmelat olmasın, orta seviyelerde takılabilsin ve iş yapabilsin diye garibana verilmiş bir ödül, bir piyango. Bunun üzerine beklediğim bir p-up daha var. Muhtemelen silahlanma hakisi olur. Çünkü Sanji'nin saldırı gücüne ihtiyacı var ve saldırı gücü sağlayan en büyük etmen de silahlanma hakisi. Bir ihtimal de diablenin gelişmiş versiyonu olabilir. Hatta bu yeni versiyonla silahlanmayı kombine edebilir vs. Sanji bunları da envantere ekledikten sonra 900-950m bandında bir seviyeye gelecektir.

Ee Luffy 500m iken 1.057'lik Karakuri'yi indiriyorsa ki bu ödül Luffy'nin ödülünün 2 katından biraz fazla, Sanji de 900-950m ödülle 1.320'lik Queen'i indirir arkadaş. Luffy'nin performansını yani 2 katı ödülündeki rakibini almasını Sanji'ye oranlarsak Sanji'nin 1.8'lik bir rakibi alması gerekiyor :) Hadi o çok uçuk, onu Luffy, Luffy olduğu için yaptı dersek ki öyle diyoruz Sanji de ederinin 1.5 katı olan adamı indirsin. Ki aradaki ödül farkının bir kısmının da sivil katliamı ve yılların tecrübesi olduğunu varsayarsak Sanji'nin Queen'i alması bile mantıklı ve makul olabiliyor :gamyon:
Güzel bir değerlendirme ancak Luffy zaten 500 milyondan çok daha fazla ediyordu. Hani Sanji'nin power upla beraber asıl ederi olacak olan 900-950 den hesaplıyorsun ya, aynısını Luffy üzerinden de yaparsan tablo çok farklı görünür :D Çünkü Luffy 500'lük adam değildi Kata'dan önce bunu biliyoruz.

Onun dışında Sanji Suit + P.up la beraber Jack'le ancak kapışabilecek seviyeye gelir. Bu tarz adamlara kafa tutmak bir anda olacak şey değil. Herşeyden önce dövüş tecrübesi gerekir. Bana kalırsa bu arc önce Drake'i almalı. Sonrasına bakılır. En azından arada Page One gibi biri daha olmalı basamak olarak.

Sanji sadece kutu kolayla Dof'u alabilir mi mesela? Bence dövüş içinde gelişmesi, p.up alması falan da gerekir. Dof ki çok işlevsel bir meyveye sahip. Öyle gökyüzüne uçup düz Zoan adama tekme tokat dalmaya benzemez. Dof ise ancak yk3 eder. Bu sebeple Sanji'ye, Jack'ten güçlü biri karşısında şans vermem. Biz arc olarak bakıyoruz ama bu adamın Vergo'ya karşı bacağı çatlayalı 2 ay falan olmuştur. Tek başına Queen'i mi alacak? İmkanı yok. Bu arc hiç beklediğimiz gibi gelişmeyecek bu arada. Düz mantık eşleşmeler bir yere kadar. Şu an güç farkı çok. "Sanji 3. güçlüyü aldı hep, o zaman Queen'i yenmesi gerek, Queen de okama zaten" mantığı işlemeyecek.
 
Akainu,Kizaru,Fujitora ve Ryokugyu 4'lusu girerse bir ihtimal alır. 2'si zor. Herhalde Aka Kk seviyesi falan olarak goruluyor. Bm'yi Aka'ya digerleri Kizaru'ya gitmiş. Veyahut Amiraller Kk seviyesi olarak biliniyor :/

Akainu>=BM diyen var o forumda. Yavaşca o forumdan uzaklasmak gerekiyor. Biraz daha inceleyince adamın dibine kadar Aka fanı olduğu anlaşılıyor. Yabancıların fanlığı daha üst seviye anlaşılan.
 
https://orojackson.com/threads/akainu-kizaru-vs-big-mom-pirates.49615/page-2
Orojackson'da yukarıdaki konuya baktım. Akainu ve Kizaru vs BM+Katakuri+Smoothie+Cracker+Perospero+Daifuku+Oven

Kıt ingilizcemle yanlış mı anlıyorum bilmiyorum ama Orojackson'da çoğunluk amiraller alır diyor lannnn. :eek:
O site tamamen amiral fanboyu.Adamın biri Fujitora Kata,Smoothie ve Cracker'ı yüksek zorlukta alır yazıyordu.Amiraller söz konusu olunca düzgün düşünmüyorlar.
 
Kyoshiro Denjiro değildir. Yoksa Shinobu görünce tanırdı. Yasua'nın durumu farklı, adamın ahı gitmiş vahı kalmıştı. Kyo onun aksine hala ünlü ve göz önünde. Herkesin bildiği biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık