Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM fotoğrafı parçalanınca zarar görmeye başlamıştı. O vakit dayanıklılığı neden gitti? Kendiliğinden gelen bir Haki mi kapandı acaba?
 
Zoro ve Sanji ile ilgili düşüncem ;

Kaido'nun 2.adamı Queen, Big Mom'ın 1.adamı Katakuri'dende güçlüdür ödüller ortada çünkü. Millet hala Luffy vs Katakuri dövüşünün süper efektinde kalmış, arc ilerleyince her zaman daha güçlü kişilerle savaşıyor tayfanın 2. ve 3.adamlarıda , hatta hepsi.

Millet hala aynı kalındığını sanıyor. O mantıkla gitsek Zoro ve Sanji , haplı Hody'i sittin sene yenemez. Dediğim gibi arc ilerleyince güçlü rakiplerle savaşıyorlar, kendilerini daha iyi gösteriyorlar.

Kek adasında Luffy, Katakuri'yi yenmişken, Zoro ve Sanji Wano'da Katakuri'den aşağı seviye adamlarla dövüşmeyecekler final dövüşlerinde. Seviye artışı olacak bunlar için her arcta olduğu gibi. Yoksa dediğim gibi Sanji'de Zoro'da bundan 3-4 arc önceki Hody'i sittin sene yenemez sonucu ortaya çıkıyor.

Öyle bir saçmalıkta olmayacağı ve her arc güç seviyeleri dahada arttığı için Sanji'ninde Zoro'nunda Queen ve King'i harcaması saçma olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık