Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis zorlukların adamıdır.:a: Bu günlere tırnaklarıyla kazıya kazıya çöplükten geldi.Plot armor denen naneye teğet bile geçmemiştir.
Kucucuk bir kutsalcik iken basina gelenleri goren ondaki potansiyeli gucu gorup korumasi altina alan trebol ve tayfasi varken ortada plot armor nasil teget bile gecmiyor doflamingoyu?Serinin en saf kötü kalplisidir kendi babasini kardesini bile öldürmüş bir psikopattir güçlüdür karizmatiktir cooldur ama kendiside yeri geldiginde korumaya alinmis bir karakterdir
 
Şimdi bu sandai kitetsu keskin bir kılıç. Nidainin özelliği ne acaba. Daha mı keskin. Luffy kılıcı sallarken bile Hawkinsin adamlarının kılıçlarını kesiyordu.

Bu arada bu shuusinin sertliği muazzam, dayanıklılığı ile bilinen wadoyu dövüş devam etse kıracaktı. Zoro boşuna zaman atlaması sonrası onu tek kılıç stillerinde kullanmıyor. Demek ki Zoro 2 yıl öncesinde yanlış kılıç kombinasyonu yapıyormuş. Mihawk doğrusunu göstermiş.
Nidai'nin özelliği ateş olabilir. Zoro hep bir ateş kılıcı olsun istemişimdir dedi. Bunu ya Wano'da ya Elbaf'ta elde edecek. Bu arcta ateş, element gücü olarak hiç olmadığı kadar ön planda. Mangaka da Nidai'yi özellikle Zoro'dan uzak tutuyor. Vardır bir hikmeti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık