Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Jack'i alsın ya da almasın o önemli değil. Bu 7. Komutan meselesi daimi olarak gülünecek bir şey zaten :fool::D

Sana bir tavsiye. İddiamızı falan boşver... Boşver derken onu bir kenara bırakıp düşün. Bu 7. Komutan meselesini bırak. Hani dünyada bunu iddia eden tek kişi sen olabilirsin çünkü :D Hani bende azılı Luffy fanlarının %99.9'u engelli ama sen git en azılı Luffy fanı olarak kimi görüyorsan git ona bir sor. Zoro'nun seviyesi ne de. Ben 7. Komutan seviyesi diyeceğine ihtimal vermiyorum. Bak ihtimal vermiyorum :) @TheSlashOfMihawk 'ın da dediği gibi insanlar 7. Komutanların ismini bilmiyor yahu. Hani gerçekten üzülüyorum senin Zoro'yu böyle yorumlamana. Bu kadar absürd bir uçukluk seviyesi yok yani. Kendini bir cimcikle, fabrika ayarlarını bir kontrol et vs. Ne bileyim artık ne yapıyorsan yap da bırak şu 7. Komutan olayını. Adama gülerler yav. Lütfen :D
Niye engelliyorsun adamlar çok tatlı bahanelerle geliyorlar, katılasım geliyor, çok şey kaçırıyorsun :hhh:
 
Adam online olan 130 üyenin 100 tanesini engellemiştir rahat.Yakında tek başına kalacak kendi kendiyle konuşup şizofrene bağlayacak diye korkuyorum bizde gidersek.:hhh::hhh:
Teessüf ederim. Şu an için rakam 30! :artiz:

Harbi nasıl yorum atıyor, sitenin yüzde yetmişi Luffy fanı zaten :confused:
Arada çakma Zoro fanları, Ace-Wb haterları ve boşlukta süzülüp kimsenin fanı olmayan göktaşları da var.
 
Wbnin 7. Komutanı kim? Wikide Oden için hem Roger hem wb korsanı diyor. İkisi ile de yola çıktı mı bu ? Roger öldükten sonra wbye mi katıldı acaba bir süre.
WB'nin tafyasında Komutan numarası güç belirtmiyor. Oden hem Roger hem de WB ile seyahat etti diye hatırlıyorum, İnu ve Neko da Oden'in peşinden gitmişlerdi.
 
Hahaha Shutenmaru, Jack'i çizince onun seviyesi oluyor da Vista, Mihawk'a geri vites yaptırınca neden onun seviyesine yaklaşamıyor ya? :oleyo2:Niye bu olaylar hep bazı karkaterlerin lehine gelişiyor? Aklımda deli sorular...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık