RIPNami yanlış kıyas adami
Sence buna noldu? Bunun tip saglamdi baya. Buna Kid sevgi besliyor muydu ki? :/
RIPNami yanlış kıyas adami
Sence buna noldu? Bunun tip saglamdi baya. Buna Kid sevgi besliyor muydu ki? :/
Umarım tayfası full anlatilir. Kid acaba sadcee Killee mi yoksa tüm tayfaya mı ekip diye bakıyor bilmem ama bu tayfadan baya dram çıkacakÖlmüşlerdir belki. :/ Veyahut Smile yemişlerdir. Killer biraz kendine gelse de, anlatsa neler olduğunu.
Kamabakka için yeni poster pozu
Kid hepsine bakıyordur. Aksi mümkün değildir.Umarım tayfası full anlatilir. Kid acaba sadcee Killee mi yoksa tüm tayfaya mı ekip diye bakıyor bilmem ama bu tayfadan baya dram çıkacak
Biliyorum bunu. Bu da hoş.
Buradaki kıyafeti. Elbaf stili.
Zeeeeeevkle, zevkleAllllllllll. Hatırlat ki hatamı bileyimmmmmm.
:S
Dediklerim çikarsa sıkınti buyukZeeeeeevkle, zevkle
Ashura'nın Jack karşısındaki performansı düşünülürse eder.Kyoshiro ilk görüldüğü andan beri herkeste merak uyandırmış bir karakter. Sizce seviyesi nedir? Jack eder mi?
Hiçbir şey Zoro'ya 7. Komutan demenden daha büyük bir sıkıntı çıkaramaz merak etme senDediklerim çikarsa sıkınti buyuk
Jack alsın hele senin Zoro'yu ondan sonra ben sana "Zehahah" diye gulerim. Gul simdilikHiçbir şey Zoro'ya 7. Komutan demenden daha büyük bir sıkıntı çıkaramaz merak etme sen
Ulan aklıma geldikçe beynimin içindeki kan donuyor temin ederim. 7. Komutan diyor la adam yedi, yediiiiiii! Hayatında bunu yapan bir 7. Komutan gördün mü sen:
Spoiler içine almadım ki iyice gör diye. Büyük büyük ohh
7 diyor ya
Aslında bir ejderha diye nette de teoriler var.Kaido hakkında benim bi teorim var. Kaido aslında bi ejderha hatta dünyada yaşayan son ejderha. Kutsal ejder dediğimiz karaktersizler bunları kullandı. Be sonra bi sebepten hepsini öldürmeye karar verdiler. Hatta kaido Kidlerin mekanını balıklama dalarken hawkins eskiden burada canavarlar vardı dedi. Kaido da ejderler den kaçtı ve intikam sözü verdi. Bunun için de kayıp yüzyılı arayıp dünyanın sonunun gelmesini istiyor...
Yav Jack'i alsın ya da almasın o önemli değil. Bu 7. Komutan meselesi daimi olarak gülünecek bir şey zatenJack alsın hele senin Zoro'yu ondan sonra ben sana "Zehahah" diye gulerim. Gul simdilik