Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu nova abartısı gene ha :D

Bonney'e güçsüz çeken Karasakal tayfası var. Devon'un tırnağı etmeyecek nova var, hani Nami'nin yeneceği Devon.

Nova denilen şey, 100 milyonu geçen ve Hasırşapka Luffy'nin açtığı dalgalanma yüzünden en kötü nesil denilen bir grup. Hangi nova 2 yıl önce Luffy'nin ve tayfasının yaptığının 10'da 1'ini yapmış?

Nova olması birşey ifade etmiyor bu yüzden.

Page one açıkça en güçlü 6'lıdan olduğu söylendi, Drake ile arasında 1 ya da 2 tık fark vardır, fazla olduğunu sanmam, Sanji suitle eze eze dövdü bağırttı/çınlattı resmen.

Vergo'ya bacak çatlattıda ne olduki? Sapa sağlam devam ediyordu yoluna. Vergo'ya 2 tane sağlam darbe koydu duvara yapıştırdı Vergo'yu, unuttun sanırım öncesini, kan aldı kan Vergo'dan. Vergo ise bacak çatlatmış deniliyor , öncesi sonrası ne oldu hiç sorulmuyor. 2 kere Vergo duvara tosluyor.

Sanji, Bon Clay dövüşündede bacak çatlattı ama kazanmasını bildi, ondan sonrada yıkılmayıp yoluna devam etti değil mi? Üstelik Sanji'nin o dövüşte birçok kaburgası kırıldı bunlar unutulmamalı, adam yinede kazanmasını bildi.

Üstelik Vergo'ya vurup duvara toslatıp kan aldığı 2 darbede, Wadatsumi'ye vurduğu '' Hell Memories'' in yanından geçmeyecek 2 saldırıydı ( Diable olmasına bakma sadece ) . Wadatsumi'ye koyduğu final atak Vergo'yu direk gömerdi.

İşin özü sadece bacak çatlamasıyla dövüş kaybedilmiyor.
Ben zamanında Sanji’nin dövüşte daha yetenekli olup darbe vurduğunu k.hakide üstün olduğunu söylemiştim zaten.Ancak o sıralar Sanji Smoker ayarı bir adamdı fazlası değil.Smoker da tonla saldırı vurdu Vergo’ya ama demir kütleyi aşamadı ağır geldi seviyesi.Güç farkı varsa kimin daha iyi savsşçı olduğu çok fark etmiyor.Nova abartmak derken drake cidden özel bir nova hepsi gibi değil.Urouge ile killer kolayca ayırıp kavga bitiren adam.İkisinden net güçlü resmedilmişti.Bak daha tek balta vuruşuyla px uçurmasından bahsetmiyorum.Suit olmasa sanji bu adamı hayatta alamaz.Şimdi ise suitle şansı var.Ama böyle gerçekten ciddiye almayıp kıyafetsiz vurmaya devam ederse o bacak tekrar çatlarsa şaşırmam.Drake baya sağlam çünkü denizci altyapısı da var.
 
Crocodile bana göre Koramiral liginde bir karakter. Marinford'taki Doberman Momonga gibi adamların 1 tık üstüdür. Suitsiz Sanji ile aynı seviyede bir karakter.

Reyleigh, 2 yıl önceki Luffy'den 100 kat daha güçlüymüş Shakky söylemişti.

Beyazsakal'ın Reyleigh'ten 2 tık falan daha güçlü olduğunu düşünürsek, Crocodile'dan rahat 100 kat güçlü olduğunu varsayabiliriz, 50 kat biraz az gibi görünüyor.

Ha tabi Mf'deki yaşlı/hastalıklı Wb'den bahsetmiyorum, dinç ve sağlıklı bir Wb'den bahsediyorum.
Rayleigh, Sp'deki novalardan 100 kat güçlüydü veya tayfadan ikisinden birini kastetmişti Shakky yenge. :D
 
Rayleigh, Sp'deki novalardan 100 kat güçlüydü veya tayfadan ikisinden birini kastetmişti Shakky yenge. :D
Tüm novaların toplamından 100 kat güçlü olması saçma olur, tayfadan bahsetmiştir o zaman o sizden 100 kat güçlü derken.

Tayfanın toplamı > Px ediyor işte. Kabataslak Reyleigh, 1 px'den 100 kat daha güçlü ediyor.

Denklemimde gene bir sıkıntı olmaz bence.
 
Belli oldu ki Drake, Hawkins ve Apoo gibi Novalardan da pek bir şey beklememek lazım. Arctaki misyon karı en fazla ihanet. Bege gibi. Ben en azından Drake'in ön plana çıkabileceğini düşünmüştüm ama Zoro, Kid ve Luffy'nin olduğu yerde bu beklenti biraz iyimser kaçmış göründüğü kadarıyla.
 
Luffy'den sonra/Luffy olmadığı zaman Zoro kaptandır diyen kişiler olabilir.
Zoro diğerlerine ağırlığını koyabilir ama Sanji'ye şu ana kadar diş geçirebilmiş değil. Atışıp duruyorlar zaten rakip gibi, Sanji'nin Zoro'nun emrine gireceğine kim inandı? Kucağına kızı tutuşturmasını emir vermek sanıyorlar adamlar nasıl bir psikolojinin içindeyse.
 
Sanji'nin Zoro'dan emir aldığı saçmalığını kim attı ortaya?
Çok basit mangayı ters çevirmen gerekiyor önce.
Ters çevirdikten sonra zoro’nun o-toko’yu sanji’ye attığı sahneyi oku.

Orada şu yazıyor:
Zoro: sanji koçum kızı al ve hemen buradan uzaklaş burayı bana bırak.
Sanji: tamamdır usta kızı koruyacağım burası senindir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık