Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin eğlence tarzını sana karşı kullandım diye mi bu hırs ey MW? :rolleyes:
Ne alaka ? Ben olanı söylüyorum.Arkadaş yardım etme konusunda olanı söylüyor ama Sanji ile alakasızca vs ile alakasızca söylüyor.Sen ise ağladı ühühü diye saçmalıyorsun çarpıtıyorsun eğlence anlayışın yozlaşmış bunun farkına var bence. :(
 
O tipin drake dengi olmasına imkan yok.Ne douriki ne sağlam haki vardır drake kadar.Adam nova.Görünmezlik ve hızla dövdü işte kostümde.Drake karşısında bacak çatlamasın istiyorsa suit kullanması lazım.Böyle artistlik yapmaya devam ederse yine çatlayacak bence o bacak. :D Ayrıca Vergo’yu hafife alma.Cp teknikleri biliyor haki de sağlam.Şu an düşük seviye bir Cp0 üyesi eder bence.
Şu nova abartısı gene ha :D

Bonney'e güçsüz çeken Karasakal tayfası var. Devon'un tırnağı etmeyecek nova var, hani Nami'nin yeneceği Devon.

Nova denilen şey, 100 milyonu geçen ve Hasırşapka Luffy'nin açtığı dalgalanma yüzünden en kötü nesil denilen bir grup. Hangi nova 2 yıl önce Luffy'nin ve tayfasının yaptığının 10'da 1'ini yapmış?

Nova olması birşey ifade etmiyor bu yüzden.

Page one açıkça en güçlü 6'lıdan olduğu söylendi, Drake ile arasında 1 ya da 2 tık fark vardır, fazla olduğunu sanmam, Sanji suitle eze eze dövdü bağırttı/çınlattı resmen.

Vergo'ya bacak çatlattıda ne olduki? Sapa sağlam devam ediyordu yoluna. Vergo'ya 2 tane sağlam darbe koydu duvara yapıştırdı Vergo'yu, unuttun sanırım öncesini, kan aldı kan Vergo'dan. Vergo ise bacak çatlatmış deniliyor , öncesi sonrası ne oldu hiç sorulmuyor. 2 kere Vergo duvara tosluyor.

Sanji, Bon Clay dövüşündede bacak çatlattı ama kazanmasını bildi, ondan sonrada yıkılmayıp yoluna devam etti değil mi? Üstelik Sanji'nin o dövüşte birçok kaburgası kırıldı bunlar unutulmamalı, adam yinede kazanmasını bildi.

Üstelik Vergo'ya vurup duvara toslatıp kan aldığı 2 darbede, Wadatsumi'ye vurduğu '' Hell Memories'' in yanından geçmeyecek 2 saldırıydı ( Diable olmasına bakma sadece ) . Wadatsumi'ye koyduğu final atak Vergo'yu direk gömerdi.

İşin özü sadece bacak çatlamasıyla dövüş kaybedilmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık