Çok komikmiş bu cidden birde aslı astarı olsa keşke imaların. :/En azından yardım eden yok diye ağlamadı
Çok komikmiş bu cidden birde aslı astarı olsa keşke imaların. :/En azından yardım eden yok diye ağlamadı
Aptal Fujitora yardım etmedi Tsuru-san ühühüüÇok komikmiş bu cidden birde aslı astarı olsa keşke imaların. :/
Ağlamadı arkadaş ağlayan adam sinirli ve üzgün olur.Doffy kahkaha atarak alaycı tonla Fuji ile dalga geçiyor.Aptal olduğunu söylüyor yapmaya çalıştıklarıyla tam tersine korsanlar savaşını başlatacağı için.Adam yumurta kırılmasın dedi yumurta kolisi düştü anlatabiliyormuyum ? Daha orada ne tavırla söylediğini anlamadan laf çarpılmaya çalışılıyor işte ne diyeyim.Bak manga bir düz okunur birde karakterlerin ruh halini kişiliğini % 100 tanıyarak okunur.Doffy ağlasaydı adam tamamen düzelen oyuncaklarla işgal olmuş g4 yumruğu yemişken ağlardı.Sanji ağlamadı derken sapla saman karıştırması da cabası.Doffy kavga ederken misal Enel gibi ağladı mı da Sanji övülüyor.Elma ile armut karşılaştırması. Ama hata bende alıntılamamdan dolayı. :/Aptal Fujitora yardım etmedi Tsuru-san ühühüü
Senin eğlence tarzını sana karşı kullandım diye mi bu hırs ey MW?Ağlamadı arkadaş ağlayan adam sinirli ve üzgün olur.Doffy kahkaha atarak alaycı tonla Fuji ile dalga geçiyor.Aptal olduğunu söylüyor yapmaya çalıştıklarıyla tam tersine korsanlar savaşını başlatacağı için.Adam yumurta kırılmasın dedi yumurta kolisi düştü anlatabiliyormuyum ? Daha orada ne tavırla söylediğini anlamadan laf çarpılmaya çalışılıyor işte ne diyeyim.Bak manga bir düz okunur birde karakterlerin ruh halini kişiliğini % 100 tanıyarak okunur.Doffy ağlasaydı adam tamamen düzelen oyuncaklarla işgal olmuş g4 yumruğu yemişken ağlardı.Sanji ağlamadı derken sapla saman karıştırması da cabası.Doffy kavga ederken misal Enel gibi ağladı mı da Sanji övülüyor.Elma ile armut karşılaştırması. Ama hata bende alıntılamamdan dolayı. :/
Alpamis'in intikamı, başrolde Raiden var.Senin eğlence tarzını sana karşı kullandım diye mi bu hırs ey MW?
Teorin tuttu.
Luffy için şu resmi attıktan sonra tepkiler gelmesi, ancak sadece bir sayı sonra mangakanın beni kanıtlaması;
Şimdi ne diyorsunuz @William cutting @Aiden
Tebrikler. One Piece de bizim Naruto da HxH de. Sevelim sevilelim
Luffy için şu resmi attıktan sonra tepkiler gelmesi, ancak sadece bir sayı sonra mangakanın beni kanıtlaması;
Şimdi ne diyorsunuz @William cutting @Aiden
Kaptırmasa Shogun'u kapacaktıO Zoronun kaptırdığı kılıç değil mi ya?