Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM'yi geçtim Kid'in kendisine ve hayallerine yapılan saygısızlığın cezası ölümdür. Bunların üstüne ben o hapishanede taş üstünde taş omuz üstünde baş görmek istemiyorum. O Queen acılar içinde ölecek. Kafası Onigashima'da Kaido'nun ayaklarının altına atılacak o kadar. Sinirlendim şimdi bak.
Queen'i ortaya alacaklar, BM, Kidd ve Luffy " Bu Killer için, bu -çırmıha gerilen adam- için, bu da tayfam için" deyip girecekler kurbana girer gibi.
 
Zoro için iyi bir şey ama üzüldüm lan, Killer'in bu hallere düşmesini hiç istemezdim.

Şu dramı bir sefer de bizim tayfa üzerinden yaşat be Oda! Kidd buralara kadar gelirken kol kaybetsin, yüzünü parçalatsın, attığı her adımın diyetini vererek yürüsün, Luffy güle oynaya binbir şans faktörüyle gelsin, adalet yok!
+1 oda hep bizim tayfaya torpil geçiyor.
Kid’de bu arc’ın belamysi oldu :) yazık üzüldüm.
 
Hadi canım bekleme yapma bekleme yapma :byee:

O değil.. Kid'in Kaido'yla dövüşmesi için baya baya bir altyapı oluşturuldu. Luffy-Kid vs. Kaido onaylandı. Üçüncü bir kişi olur mu ilerde bakacağız. Ama şimdilik 2 vs. 1 geliyor diyebiliriz.
Killera da sevinin bari, elinizde bu kaldı. :)
Böyle bir karakter harcama yok yalnız ya. Eğer Killer bir şekilde eski haline dönmezse serinin en pis harcanan karakterlerinden biri olur gözümde. Zoro ile çarpışmalarını bekliyordum kaç zamandır. Birinin kılıcı eksikti, diğeri ise türlü işkenceler görüp benliğini yitirmişti. Olmaz olsun böyle iş. Bir kaptanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birini yaşıyor şu an Kid...
Luffy de keyif çatsın :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık