Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O haldeki Big Mom, Queene tek atmazsa ben de söverim. Oraya Kaido gelecek aga. Aslan aslanla, kedi kediyle dövüşür. Dengi gelsin, Jack, Queen falan Big Momu etkilememeli
BM'yi geçtim Kid'in kendisine ve hayallerine yapılan saygısızlığın cezası ölümdür. Bunların üstüne ben o hapishanede taş üstünde taş omuz üstünde baş görmek istemiyorum. O Queen acılar içinde ölecek. Kafası Onigashima'da Kaido'nun ayaklarının altına atılacak o kadar. Sinirlendim şimdi bak.
 
Şu bölüm bile Koca Ana'yı Luffy kurtarmak için getirmekle Luffy'e torpil geçiyor be. Tüm Kek'i ballı kaymaklı diye nasıl gömdüğümüzü görün. Koca Ana'nın karşısına Kid'in tayfa çıkaydı Koca Ana korkan hepsinin ruhlarını toplardı. Bizimkiler güle oynaya kaçtılar. Kid'e bak adam bir kişiden kaçamıyor bizimkiler kocaman ordudan kaçtı. Gel de normal de şimdi buna.
Teletabilerle neyi kıyaslıyorsun farkında mısın ? Bizimkiler eğleniyor işte çocuklara çıkıyor seri :artiz:

Ciddi olacaksak senden de aynı iyi niyeti beklerim. O bölümde tartıştık aynısını. Bu adam vurduğu darbe ile Zoro'yu bayıltabilecek kadar güçlüymüş. O sıra alalade biri diyordum yanıldığım tek nokta bu oldu. Onun dışında bu adam tamamen farklı bir hale bürünmüş. Ruh hali ne durumda belli değil. Sargılı bezler içerisinde zorla Smile yedirilmiş. Elindeki oraklar bile orjinalinde kendinde gördüğümüz silahları değil. Ona rağmen Zoro'yu bayıltmış. Zoro'dan sağlam bir darbe almış olmasına rağmen şu an dip diri karşımızda yine işkence görmeye devam ediyor.
Law'da vuracağı darbeyle Luffy'e tek atabilir ama o darbeyi vurabilmesi lazım önce değil mi ? Sen nasıl Zoro'ya vurabildiğini görmezden gelerek kimi küçük görüyorsun, Zoro'yu mu, yoksa kendi düşünce şeklini mi :gamyon:
 
Daha dün Chopper'a sürekli acil durum erzağı olarak bakıyorlar. 3 kere yemek gibi görmüşlerdi en son Mom'ın yemeği olsun dedim. Oldu mu ki acaba. :D

Sayının adına takıldım 944 Nakama. Acaba yeni üye ile alakalı bir şey mi.
Kidd ve Killer'e atıfta bulunuyor olmalı bölüm adında.

Olsun ya, kriz geldiğinde oğluna kıyan kadın bunlara dokunmazsa mangaka bir bal da buradan sürmüş olur!:/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık