Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bakış açını da sokuyorsun işin içine, hahahahah. Monet'in orada işi Luffy'i hedeflediği noktaya ulaşmasını engellemek, Monet kazanıyor. Zoro kızları koruyacağım diye, aynı anda arkadan yavşağın biri dürtüklüyor diye açık veriyor, gene de kızları koruyor. Kİm kazanmış kim kaybetmiş acaba? Zaten şu an iyi niyetli bir tartışma döndürüyor olsan, Zoro'nun çok ağır bastığını kabul edersin ama işte, nedendir bilmiyorum artık tadı kalmadı.
Ciddi olacaksak senden de aynı iyi niyeti beklerim. O bölümde tartıştık aynısını. Bu adam vurduğu darbe ile Zoro'yu bayıltabilecek kadar güçlüymüş. O sıra alalade biri diyordum yanıldığım tek nokta bu oldu. Onun dışında bu adam tamamen farklı bir hale bürünmüş. Ruh hali ne durumda belli değil. Sargılı bezler içerisinde zorla Smile yedirilmiş. Elindeki oraklar bile orjinalinde kendinde gördüğümüz silahları değil. Ona rağmen Zoro'yu bayıltmış. Zoro'dan sağlam bir darbe almış olmasına rağmen şu an dip diri karşımızda yine işkence görmeye devam ediyor.
 
Ş****ler adamın kafasında ki kaskı da almış. Bu arc bu meyve sorunu çözülmeli. Artık PH da ki gibi Chopper çekilsin kenara yapsın bir şeyler. :üzgünüm:
Dua ette Chopper ölmemiş olsun, baksana Linlin krize girmiş :d
Yemiş olsa çift meyveden ölürdü :p Problem yok :D
Kolunu bacağını yesin bari, az da bizim tayfa kan kaybetsin!
Chopper içeriden bandajlar yine bir şekilde kurtulur.
:hhh:
 
Oda bozmazsa 2. kısmın sonlarına doğru, şov üstüne şov var. Olm Killer'in haline bak, Kidd ortalığı kıyamet meydanına çevirecek, rez alın. Kidd, Law ve Luffy ittifağı yolda, Bm şov yapacak, Kaido ve diğer ağır toplar boy gösterecek, 2. kısım böyle biter bence. Hadi hayırlısı...
 
Queen'e acıyorum şuanda.

Kid çok sinirli, BM geliyor, Luffy orada. Bütün bunlara rağmen Queen oradan elini kolunu sallayarak çıkarsa Oda'ya çok fena söverim.
O haldeki Big Mom, Queene tek atmazsa ben de söverim. Oraya Kaido gelecek aga. Aslan aslanla, kedi kediyle dövüşür. Dengi gelsin, Jack, Queen falan Big Momu etkilememeli
 
Sanki Killer tam gücünde de, peh :D
Zoronun bi Killerlık canı varmış da Kaido sağolsun biraz yormuş Killerı. Yoksa bayılmakla kurtulamazdı marimo, reisin elinden. :a:
Hadi canım bekleme yapma bekleme yapma :byee:

O değil.. Kid'in Kaido'yla dövüşmesi için baya baya bir altyapı oluşturuldu. Luffy-Kid vs. Kaido onaylandı. Üçüncü bir kişi olur mu ilerde bakacağız. Ama şimdilik 2 vs. 1 geliyor diyebiliriz.
 
Şu bölüm bile Koca Ana'yı Luffy kurtarmak için getirmekle Luffy'e torpil geçiyor be. Tüm Kek'i ballı kaymaklı diye nasıl gömdüğümüzü görün. Koca Ana'nın karşısına Kid'in tayfa çıkaydı Koca Ana korkan hepsinin ruhlarını toplardı. Bizimkiler güle oynaya kaçtılar. Kid'e bak adam bir kişiden kaçamıyor bizimkiler kocaman ordudan kaçtı. Gel de normal de şimdi buna.
 
Böyle bir karakter harcama yok yalnız ya. Eğer Killer bir şekilde eski haline dönmezse serinin en pis harcanan karakterlerinden biri olur gözümde. Zoro ile çarpışmalarını bekliyordum kaç zamandır. Birinin kılıcı eksikti, diğeri ise türlü işkenceler görüp benliğini yitirmişti. Olmaz olsun böyle iş. Bir kaptanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birini yaşıyor şu an Kid...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık