Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laaaan. Big Moooom.

Quenin o yüzünü görmeyi kaç bölümdür bekliyordum. Kadın delirmiş. Ver müziği
 
Smiley'ın iradeyi zayıflatıp kişiyi güçten düşürecek bir yan etkisinin olacağını sanmıyorum. Öyle bir şey olsaydı Kaido ordusunda ''hazcılar'' olarak bu adamlara yer vermezdi. Yani Zoro dövüşünde net kaybetti. Sadece o adamın bu hallere düşmesi üzdü be, severdim Killeri!
Ş****ler adamın kafasında ki kaskı da almış. Bu arc bu meyve sorunu çözülmeli. Artık PH da ki gibi Chopper çekilsin kenara yapsın bir şeyler. :üzgünüm:
 
Hee.. Dövüşe 2 kişinin dahil olup Zoro'nun bir kılıcının olmadığı ve gücünün tamamını göstermediği karşılaşmada Killer'ı teklemesi senin için gömme sebebi değil yani. Tamam :fool:
Sanki Killer tam gücünde de, peh :D
Zoronun bi Killerlık canı varmış da Kaido sağolsun biraz yormuş Killerı. Yoksa bayılmakla kurtulamazdı marimo, reisin elinden. :a:
 
Zoro’nun şu mermilerden çivilerden çektiği nedir ya:D neyseki franky engelleyebildi bu sefer.
Ben başta zoro normal bir rakibe karşı nasıl böyle hasar alır diyordum ve bayılmasına neden olur diye düşünüyordum. Meğersem adam killer’miş ben cevabımı aldım. O hafta zoro’ya boşuna laf edilmiş.

Aha Bm mapusa varmış. Queen aklın varsa kaç koçum seni çok sevdik sana bir şey olmasın.
Ulan king bi rahat dur ya keşke smoothi şuna bi ayar verse de suyunu çıkarsa.

Sanji dinozorların neslini tüketecek bu gidişle kdkdkd hell memories’in bir üst hali hell dinosaurs olabilir:D napsam zoro geçen hafta o-toko’yu tuttu diye övüldüğü için şimdi sanji o-toko’yu tuttu diye onu mu övsem. Tabii ki de Hayır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık