Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 942: Hakumai Daimyosu Shimotsuki Yasu'ie

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji o sahneye çıkıp kurtarabilir.
Toko, Sanji'den daha fazla etkilendi.

Bunlar da yazıldı ama ben bunlara karşı sizin beklediğiniz yumuşaklıkta bir geri dönüş görmedim.:)
Hakaret ettim galiba o tarz düşünenlere karşı. Tam tersine Zoro ile daha yakınlığı var dedim. Hatta tartıştığım kişi de gayet olabilirdi dedi. Ayrıca Zoro sevdiğim karakter olduğu için olmasını istiyorum da dedim birazcık. Bunda ne var?

Ben hiçbir karaktere şaka ile karışık olduğu sürece laf ettiğimi hatırlamıyorum. Hatta Sanji'nin kolluğu kullanacağı zaman bile @Historia ile yazışırken hak ettiğini düşündüğümü söyledim. İyi olduğunu da söyledim. Wano gibi kendimce Zoro için önemli olacağını düşündüğüm bir arc'da karakter için beklentilere girmem normal değil mi? Luffy dışındaki karakterlerden daha fazla yer almasını istemek yanlış mı oluyor? Yarın Elbaf'a gittikleri zaman Usopp için önemli olmasını isteyeceğim, Wcı zamanlarında üye olsaydım Sanji için özel olmasını savunurdum.

Sanji daha yakındı aslında. Sanjinin gelme olasılığı muhtemeldi. Lakin ben Law Bepolar ile mesgulken, Shinobuya kızmış iken Yasuyu kurtarır olayına karşı idim. Sanji kurtarması olası idi. Neden karşı çıkıldı ya?
Bende o yüzden karşı idim. Ve Zoro'nun kurtarmasını daha anlamlı buluyordum. Bunda ne var onu bile anlamadım.
 
Bu Sanji olayına neden karşı çıktığımı açıklayayım o zaman;

Sırf olayın içinde Zoro var diye, Sanji de oraya yamanmaya çalışılırsa tabi ki de karşı çıkılır. Adam umursamıyor bile idamı nereye geliyor? Sonra adam ittifak yaptığı Law’a yardıma bile gitmemiş. Önemsemediği adamı mı kurtarmaya gidecek?

Toko ise orada Sadece Sanji değil Diğeleri ile de temas da bulunuyor ve güldürüyor. Zoro ise esprisine gülmüyor sonra yanında uyuyor sonra babası ve hiyori ile de teması var nasıl Sanji ile daha yakın oluyormuş? O zaman Tama yemek yerken; Zoro “Ne bekliyorsun yesene hadi” dedi. Zoro ile Tama Daha yakın o zaman öyle mi?

Sırf işin içinde Zoro var diye başka karakterleri, özellikle aynı seviyeye çekilmek istenen Sanji’yi olayın içine katmaya çalışmak ne kadar manidar ya.
 
Zoro'ya bu kadar laf atılmasının sebebi birçok Zoro fanının iş Sanji ve Luffy'ye sıra geldiğinde her hareketlerinde onları gömmesi. Dressrosa sonundan beri forumu takip ederim, Luffy ve Sanji'nin ne kadar çok gömüldüğünü çok iyi biliyorum ve birçoğu da haksızca yapılan gömmelerdi.
 
Zoro'ya bu kadar laf atılmasının sebebi birçok Zoro fanının iş Sanji ve Luffy'ye sıra geldiğinde her hareketlerinde onları gömmesi. Dressrosa sonundan beri forumu takip ederim, Luffy ve Sanji'nin ne kadar çok gömüldüğünü çok iyi biliyorum ve birçoğu da haksızca yapılan gömmelerdi.
Şimdi gömünce işte senaryo oluyor.
 
Yav geçen hafta ''Sanji o sahneye çıkıp kurtarabilir'', ''Toko, Sanji'den daha fazla etkilendi.'' dendiğinde bile olay oldu. Başkaları kendi beklentilerini yazarken neden geçerli olmuyor bu ajitasyonlar. Sizler beklentiniz yazın, ama millet yazınca Zoro'yu çekemediği için Sanji'yi ya da başkasını araya katmak için yazmış olsun. Ben, Sanji'nin o sahneye çıkabileceğini düşünenlerdendim. Ama milletin gördüğü tepkiyi görünce yazmaktan bile vazgeçtim. Geçen hafta her şey Zoro'nun kıçına yamanırsa, bu hafta da ben her şeyi Zoro'nun kıçına yamarım. Olay bu kadar basit yani.

Ben senin özelinde bir şey demiyorum ayrıca. Genel yapılan yorumlardan bahsediyorum. Geçen hafta ben o beklenti aşırılığına ayar olmuştum, bu hafta da acısını çıkartıyorum. :)
Bu bir döngüdür. Bu hafta sen acı çıkartırsın, haftaya karşı taraf çıkartır. Ben bunun forum için bir dert olduğunu kaç kere yazdım ama insanlar alışmış bir kere. Bir yerden sonra en sakin insanın bile sinirleri bozuluyor.
Kavisli atamıyor mu, kavisli atsın :oleyo2:
Bir an kaybolup, sonra tekrar var olan bir slash atsın bence. En temizi. :flaugh:
Luffy'nin Tama'nın kaçırılmasını farkedemedigi bölüm dalga geçile geçile Luffy geleceği mı görüyordu diye yorumlar atıldığını hatırlamıyor değilim dostum. Tabiki tepki ver ama çifte standardı olmasın.:(

Orada senaryo yoktu ama burada vardır kesin.
Ben bugüne kadar yazılan her şeyi hatırlıyorum. Aynı şey bin kere yaşandı. Ben son zamanlarda bunu kaç kere dile getirdim. Ortaya konuştum, öyle belli bir kesime değil ama kimsenin de umrunda değil. Neyse, bölüm yorumu hariç her şeye benzedi. Ben burada bırakıyorum.
 
Arkadaşlar kabul edin. Hepimiz Zoro'nun ve Law'ın Yasu'yu kurtaracağını düşündük. Şimdi öyle olmadı diye gömmeye gerek yok. Zoro o mesafeden oraya zaten yetişemezdi. Amacı da idamı izlemek değildi. Kurtarmak için geldi ama imkan olmadı. Elinde imkan olsa kurtarırdı ki zaten daha geldiklerinde idam edilmişti. Zorolar daha koşarken Orochi direkt idam ediyor. Vakit kaybetmiyor. Anca Yasu yere düştüğünde orada oluyorlar. Ne bekliyorsunuz Zoronun ileride slash atmasını mı? Ne zaman idam edileceğini bilmiyor ki Zoro. Onu da geçtim onun menzilinde orochi bile gözükmüyor. Analiz yapmadan direkt nasıl kurtaracak. Bir geliyor orada xdrake hawkins ve orochi ve ninja var. Hepsinin arasından sıyrılıp nasıl kurtacak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık