Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 942 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Wano’da 4-5 tane Amiral gücünde adam varsa ya da komutan seviyesinde diyelim hadi zorlayalım 2 tane Amiral çıksın Oden-Yasu bunlara Amiral çekelim.

Kawamatsu, Luffy’nin yanındaki dede, Shutenmaru vs bunlara da komutan seviyesi diyelim ona da eyvallah.

Peki akıllardaki tek soru 2 Amiral+3 komutan seviyesindeki Wanoyu Kaido nasıl ele geçiriyor? Sadece 5 adam saydık bunlar zaten Yonko’nun 5 as adamına denk sayılır.

Bize gösterilen karakterler sizin sandığınız kadar güçlü değil öyle olsaydı Wano işgal edilmezdi Kaidonun kafasını keser Wano girişine asarlardı.
Oden amiral gücünde olabilir. Onun dışında amiral gücünde adam çıkmaz. Komutan seviyesinde karakterlerin olduğu ise açık bence.
 
Yirmi sene önce Kaido rahatlıkla Shutenmaru'yu ve yanındaki diğer samurayın kafasını duvara vuramamış ama amiraller rahatlıkla vuracak. :/ Hani Kaido yaşamalarını istedikleri için bir şey yapmadı deme. Luffy'de olduğu gibi tekleyip geçiyor istediği zaman.
Kaido mu vuramamış? Alla alla işe bak sen. :/
 
Hükumet yardımıda var diye hatırlıyorum. Tam emin olmamakla beraber.
Orochi ve Kaido dalıyor hükümet işin içinde yok.
Amiraller saydığın o isimleri genç ve zirve hallerinde bile duvardan duvara vurur. Oden amiral seviyesinde çıkarsa ne ala, gerisi
gitsin kumda oynasın.
Oden bile Amiral seviyesinde çıkmaz. Bu adamlar bizim forumun bahsettiği seviye de olsaydı Kaido ve adamları topuklarını kıçlarına vura vura kaçardı.
 
Kaido mu vuramamış? Alla alla işe bak sen. :/
Esir düşmemiş işte. :/ Bana kanıtlar ile gel. Ashura Doji esir düşmüş mü o zaman dövüşürken? Herhangi bir yara almış mı? Son gördüğümüzde dövüş için hazırlanmam gerek demedi mi?

Lafları başka yer çekmeye başlamadan önce de açıklama yapayım. Amiraller tabi yener Ashuro Doji gibi kişileri. Aynı şekilde diğer komutanlar karşısında da fazla zorlanmazlar. Ashura Doji, Kawamatsu gibi kişiler gayet Jack kadar güçlü olabilir.
 
Oden amiral gücünde olabilir. Onun dışında amiral gücünde adam çıkmaz. Komutan seviyesinde karakterlerin olduğu ise açık bence.
Komutan seviyesinde adamlar olsaydı eğer geri püskürtürdü Kaido ve tayfasını.

Shutenmaru’nun çizmesinden yola çıkarak Komutan seviyesi olabilir diye düşünüyorsan, Jack pek de hasar almayı önemseyen bir tip gibi durmuyor.

Queen de keza Luffy H. Haki patlatıyor o kadar ün yapmış adada güvendiği tek şey boynuna takılan sivri bir tasma. Bu adamlar zaten pervasız gibi geldi bana. Saldırı alıp almamasına pek önem vermiyorum açıkçası.
 
Kimlere dendi Oden den başka ?:D Bir Ryuma var o zaten almış başını gitmiş bambaşka bir seviye. Bir de Oden ki sadece Oden’e dendi. Diğerlerine komutan ile çarpışabilecek kadar güçlü dendi sadece :D
Orochi olsun, Oden'in amiral ya da amiral üstü durumu olsun, bilmem kaç tane Jack seviyesinde adam olsun...Daha da olmasın bi zahmet. İşin kötü yanı şu: Bu şekilde seviye belirleyen adamlar, olay yanlış çıktığında ortada olmuyor. Orochi hakkında konular bile açıldı mesela. Nerede o kişiler şimdi? King'in, Jack'in, Kaido'nun peşinden koşmaya başladı. :)
 
Kaidounun vurdugu o kızı öldürmeyipde Yasu denen belkide yeni bilgiler öğreneceğimiz ya da başka olayların olacağı adamı öldürmek nedir? Kaç bölüm oldu şu arca gireli ne öğrendik? Nerede Yonkou havası .... Üstüne birde kaç hafta ara ver. Gel Hyori ve Zoro sarılması oku...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık