Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Rayleigh Zirve Döneminde Hangi Seviyededir?

Sizce ?

  • Korsanlar Kralı Seviyesindedir.

    Kullanılan: 34 7.6%
  • Yonkou Seviyesindedir.

    Kullanılan: 272 61.0%
  • Amiral Seviyesindedir.

    Kullanılan: 119 26.7%
  • Amiral Alamaz.

    Kullanılan: 21 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    446
Su mesajı nerden cıkardıysan seni tebrik ederim.
Konu Zoro olunca verilen en ufak tepkilere bakarsan anlarsın da neyse. Bu konu Ray'in zirve dönemi ile ilgiliyken Zoro'nun ne ilgisi var? Öyle bir sebebe sahip olmalarının ne önemi var? O mesajı hangi amaçla yazdın? İnsanların argümanlarının arkasındaki sebep seni neden ilgilendirir? Cidden öküz altında buzağı ramak yaptığın.
 
Roger yonko desek
Rayleigh yonko
3.adam amiral
4.sag kol
5.sol kol

Rogerin tayfası 3 yonko gücünde oluyor o zaman. Çok imba olur :(
 
Ben şuan söylenenlere göre konuşuyorum. Gayet de kaçtı deniliyor :D Hem kaçması bir olay değil unvan.

Unvanlara gelirsek, Jack'e kıtlık deniliyor çünkü adam gittiği yerleri dağıtıp herkesi öldürüyormuş. Ayrıca Jack hala ayakta ve tam olarak bir yenilgi almadı yani dayak da atıyor şuan. Kata'ya sırtı yere gelmemiş diyorlar ama bunu ailesinden duyuyoruz. Ray'e ise bütün dünya efsane ve Kara Kral diyor. Aynı şekilde Mihawk da bütün dünya da en güçlü kılıç ustası diye anılıyor. :D

O Yağmur biraz zor yağar bence. Ne olursa olsun seni en güçlü halimle bekleyeceğim dedi. Demek ki var bir bildiği :D
Tamam Dünya'da bu adam zaten hiç kimseden kaçmadı önüne geleni ezdi diye biliniyordu bu ÜNVAN'ı halk herkesi ezdi geçti GL'yi fethetti diye veriyor ama gel gelelim Big Mom'dan kaçmış peki halk vermedimi herkes tarafından KK olarak anıldı. Peki Big Mom olayı bilinseydi gene aynı ünvanı verir miydi ? veya Roger yakalandı deniliyor ama teslim olmuş, herkes tarafından bilinen bu yani Dünyaca bilinmesi gene önemli değil gerçekler önemli ve gerçekler illa ki ayyuka çıkacaktır. Bir insanın ünvanı her şeyi göstermeyebilir onu demeye çalışıyorum kısacası zamanında Rayleigh'den daha güçlü ve onu yenmiş kişilerde çıkabilir.
 
Tamam Dünya'da bu adam zaten hiç kimseden kaçmadı önüne geleni ezdi diye biliniyordu bu ÜNVAN'ı halk herkesi ezdi geçti GL'yi fethetti diye veriyor ama gel gelelim Big Mom'dan kaçmış peki halk vermedimi herkes tarafından KK olarak anıldı. Halk bunu bilseydi gene aynı ünvanı verir miydi ? veya Roger yakalandı deniliyor ama teslim olmuş HALK tarafından bilinen bu yani Dünyaca bilinmesi gene önemli değil gerçekler önemli ve gerçekler illa ki ayyuka çıkacaktır.
Yani gerçekler illa ki ortaya çıkar. O zaman şuan Roger'ı da kaçan bir adam olarak kabul edip çok da güçlü demek lazım. Çünkü ben normalde laf etmiyorum sadece örnek verdim eğer öyleyse böyle diye. Hem tek başına KK olmadı tayfası da var işte orada sıyrılıp onunla efsane olmuş Ray var. Ben aslında farklı bir şey demedim yani :D Bu arada halk vermedi mi derken, adam GL'nı resmi olarak fethetmiş o unvan oradan geliyor işte.
 
Konu Zoro olunca verilen en ufak tepkilere bakarsan anlarsın da neyse. Bu konu Ray'in zirve dönemi ile ilgiliyken Zoro'nun ne ilgisi var? Öyle bir sebebe sahip olmalarının ne önemi var? O mesajı hangi amaçla yazdın? İnsanların argümanlarının arkasındaki sebep seni neden ilgilendirir? Cidden öküz altında buzağı ramak yaptığın.
Mesajı "nesnel" olarak degil "öznel" olarak algılaman bu mesajinla tam zıt. O kadar Zoro'nun geleceği son seviye olarak belirlenen yer olduğu için bu yüzden de herhangi bir x karekteri seven kisilerin kendi x karekterlerinin "abartmak" durumunun söz konusu oldugu icin oyle yazdım.
 
Tamam işte bende aslında Wb ve Roger'a bir şey demiyorum çünkü adamlar için neler denilmiş. Ama aynı efsane ve Kral diye sözler Ray için de edilmiş. Onları kabul edip, Big Mom dan kaçsa bile böyleydi deniliyorsaç O zaman Ray'e de bu adam böyledir efsane denmiş denilmesi lazım. Kılıç unvanı onda mıydı bilmem ama Kara Kral unvanı belli ki adam ortalığı yıktığı için almış.
"Kara Kral" unvanini hangi olayla aldığını biliyor muyuz?
 
Hani yardım etmek istiyor fakat yardım edemiyor ya. Yani yaşlıyım ve size yardım etmem için önce bu adamı geçmem lazım ama şu an bu adamı geçecek gücüm yok,o yüzden yardım edemiyorum diyor kısaca. :)

Anlaşmalı ayrılmışlardır.:) Reyli zaten dövüşü devam ettirmek istemez. Dövüş uzarsa kendisinin zor durumda kalacağının farkında. Kizaru'nun amacı bizim tayfa idi. Onları da Kuma ortadan kaldırdı ve Kizaru ''Bunun sorumluluğu sende'' minvalinde konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Keza Kizaru'nun da dövüşe devam etmek için sebebi kalmadı. O yüzden her iki tarafta zayiat olmasın diye sonlandırmışlardır diye düşünüyorum.



Üstte yazdım. :) İlla kelime olarak demesine gerek yok yani.
Zirve dönemi için şu çıkarımı yapmamız gerekiyor o zaman; zirve döneminde rahatlıkla Kizaru'yu geçip, bizim tayfaya yardım ederdi. :) Kizaru'nun da beni tutuyorsun ve fazlasını mı istiyorsun gibi bir sözü de var. :)
Reyli'nin yaşlı hali ile zirve dönemindeki fark o kadar fazla değil. Diğer yaşlı karakterlerde görülen bitmişlik Reyli'de yok yani. O yüzden gençliğimde gömerdim lafları falan hikaye yani. Reyli şu an bu adamı alamıyorum demiyor ama Kizaru diyor onu merak etme. Beni durdurabilmen bile büyük bir şey diyor zaten.



Rahatlıkla? :) O rahatlık nereden geliyor ki?

Kizaru, Marco'ya da Luffy'ye de bir şeyler söylüyor Mf'de. O zaman onlardan da bir anlam çıkarırım ben.:)
Reyli'nin yaşlı hali ile zirve dönemi arasında nasıl bir fark görüyorsunuz, bilmiyorum. Ama bana göre öyle çok aşırı bir fark yok. Yaşlı hali 1 ederken, zirve dönemi 2 etmiyor yani. O yüzden şu an anlık durdurması, zirve döneminde ''rahatlıkla'' geçeceği anlamına gelmiyor. :)
Bak adam sana her şeyi düzgünce anlatmış. Tane tane demiş ki bu adam Hyo gibi çöküş bitmiş birisi değil,Calm Belt'i yüzerek geçiyor yani eski haliyle arasında dağlar yok diyor. Senin 2 dakikada bir tarafından solumaya başlayan Rayleigh için bu mantıkla genç olsa rahatlıkla amiral alır demen ZIRVALIK. @Çörekçioğlu Luffy 'nin yaptığı açıklamalardan sonra senin sanki onun yorumları senin yazdığın saçmalığı destekliyormuş gibi bir havaya girmişsin,aynı şimdi yaptığın gibi,eh bunu eleştirince de hemen suçlamaya başlıyorsun.


Yine anlamamışsın. :/ Görmekle bakmanın farkı var diye boşuna demedim. Bakalım Ray ne demiş attığın sayfada ''Onlara yardım etmek ististiyorum ama eskisi gibi genç değilim'' :/ Oradaki verdiğim örneği desteklediğin için çok teşekkür ederim.
 
Yani gerçekler illa ki ortaya çıkar. O zaman şuan Roger'ı da kaçan bir adam olarak kabul edip çok da güçlü demek lazım. Çünkü ben normalde laf etmiyorum sadece örnek verdim eğer öyleyse böyle diye. Hem tek başına KK olmadı tayfası da var işte orada sıyrılıp onunla efsane olmuş Ray var. Ben aslında farklı bir şey demedim yani :D Bu arada halk vermedi mi derken, adam GL'nı resmi olarak fethetmiş o unvan oradan geliyor işte.
Tamam zaten fethetti demek herkesi ezip geçmiş demek ile aynı şeye gelmiyor mu bu adamın önünde kimse duramamış gerçi Roger'ın hiçbir şeyi fethetmek istediği falan da yoktur kesin Luffy gibi ama gel gör ki bir WB örneği birde Big Mom örneği var birde Rox falan patlarsa iyice ünvan yalan olur benden demesi. :D Yani ünvanın kendisi bile şaibeli ne demek KK, yani nasıl olunur ne yapmak gerekir o bile belli değil. Luffy KK olmayı Dünyanın en özgür kişisi olmak olarak görüyor misal.
 
Son düzenleme:
Bak bende iş sizin adamlarınıza gelince. Yaptığınız var sayımları ve kılıfları görmek için yazıyorum ikimiz de aynıyız demek ki hahaha :D :ehe:
''KK Roger, Big Mom'dan kaçmış.'' buna mı kılıf uydurduğumu düşünüyorsun? :D Şimdi burada KK nasıl olunur, Big Mom'ı ziyaret eden herkes KK değildir gibi basit açıklamalara girmemi istiyorsan gireyim. Ya da kısa sürede karakterlerin gelişmelerine sıvama diyorsan onu da kanıtlayayım Bushido. :D Bizde sıkıntı yok yani.

Zoro için öyle görmeleri argümanlarını değersiz mi kılacak? Sebeplerinin ne önemi var? Zoro için olunca haksız olacaklar galiba. :/ Cidden o yazdığın yoruma bir daha bakmanı rica ediyorum. Acaba ne katacak tartışmaya. Yoksa istediğini düşün, silah dayayan yok.



Amirali kimse rahatlıkla harcayamaz. Bana göre Roger az veya çok diğer imparatorlardan güçlüydü. Bu yüzden Ray gibi birisini de az veya çok üstün görüyorum amirallerden.

Kılıçtan ziyade haki ile çıktı zaten. Fakat ben son bölümlerden sonra kılıç ustalığını ve hakinin iyice iç içe olduğunu düşünmeye başladım. Belki bu Wano'da yaşayan samuraylar için geçerlidir. Bilemem.
Aman ''Haki kılıç ustalarının ayrılmaz bir parçasıdır.'' tartışmasına hiç girmeyelim. :D ''Haki her canlıda bulunan bir güçtür.'' O yüzden belli bir kesime daha fazla özeldir düşüncesine ben katılmıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık