Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk'ın bir ünvanı var Yonkou ayarı olduğu anlaşılabilir mi? Karşısında kılıç ustası birisi varken "ciddiye almıyor" demek ne oluyor? Zoro'nun o seviyesini ciddiye alıp onla bir düello tarzı ciddi bir şey atıyorsa Zoro'nun o seviyesinin 100katı olan birisini ciddiye almaması Mihawk hakkında ikilem olusturmaz mi? Bu arada Vista luffy'nin ilerlemesi için Mihawk'ı karşısına alıyor. Hadi Mihawk'da karşısında yer aldığı için bir vs oluyor. Şimdi Vista'ya da isteksiz savaşıyor desem doğru sayılabilir miyim?

"Ciddiye almıyor" mantıgıyla ilerleyelim şimdi. Yonkou ayarı bir adam ciddiye almadığı savaşı en güçlü silahıylamı girer yoksa en güçsüz silahıylamı? Mf genel anlamda ciddiye almadığı söylenebilir. Zaten Wb'ye slash atarken Amiraller şaşırıyor "Aa Taka No Me savaşa giriyor" diye. Besbelli ki bu adam önceki büyük savaşlarda savaşmıyor eğlencesine falan giriyor. Ama karşısında bir rakip çıktığı zaman hatta rakipte kendisi gibi bir kılıç ustası olduğu zaman onu ciddiye almaması çok anlamsız olmaz mı?

Elbet Mf'de güç çıkarımı yapmak biraz tahminden öteye geçmez bir mevzu. Sağ kolların Aka'ya saldırıp alamamasını da Amiral=Sağ+Sol kol+Komutan olarak bağlayabilirim bende. Onu geçtim Shanks<Mihawk mevzusu da Mihawk'ın "tek kollu kişiyle duello etmem" üzerinden mi varılıyor?
Benim yazdıklarıma cevap vermemişsin.
1-Ben Yonkou olduğu anlaşılır demedim. Vista üzerinden gidilirse tam resim ortaya konmuş olmaz diyorum.
2-Mihawk ciddiye almıyor da demedim, tüm dikkati Vista'nın üzerinde değildi dedim. Manga sayfası gün gibi ortada, Vista'yla kılıç çarpıştırırken Luffy hakkında düşüncelerini okuyoruz. Başka tarafa bakıyor falan. Yani ciddiye almıyor dememişken ben, ikilemden bahsetmek alakasız. Hadi Zoro örneğine yine de cevap vereyim. Zoro'yu ilk başta zaten ciddiye almıyor. Ufacık bıçak çekmesinden ve sözlerinden anlaşılıyor bu. Sonra kararlılığını ve iradesini görüyor ve artık "sen de kimsin böcek" çekmiyor. Ciddiye almaktan kastın kaale almaksa evet kaale alıyor. Buradan ciddi dövüştüğü düşüncesi çıkmaz ve Vista'yla alaka kurulamaz gördüğün gibi.
3-İkinci parağrafın hala ciddiye almamak hakkında. Ki benim böyle bir cümlem yok, mesajımı tekrar oku bence. Hadi yine de değineyim "ciddiye almamak" üzerinden. Göreceli olarak ciddiye almadı Mihawk o savaşı. Kime kıyasla almadı? Mesela amirallere, Sengoku'ya, WB korsanlarına göre. Dof kadar bile ciddi değildi diyebiliriz. Ki o da savaşın ortasında manyakça kahkahalar atıyordu... Mihawk, Luffy'yi test etmek istedi, etti. Ancak ilerleyebilmesi için araya birinin girmesi gerekiyordu o da Vista oldu. Daha ne gibi bir sonuç çıkarabilirsin senden duymak isterim.
4- Ben Shanks<Mihawk demedim. Bence çok yakın güçteler, Shanks az önde olabilir 55-45 gibi. Bu tamamen benim beklentim, aralarındaki ilişkinin dinamiğine bakarak böyle bir düşünceye vardım.
 
Bence Kaido vs Luffy-Zoro-Kid-Law-Killer olacak. Yani biat etmeyen Novalar, artık böyle düşünüyorum. Biat eden iradesizlerin bu dövüşte yeri yok.
 
Bence Kaido vs Luffy-Zoro-Kid-Law-Killer olacak. Yani biat etmeyen Novalar, artık böyle düşünüyorum. Biat eden iradesizlerin bu dövüşte yeri yok.
Tüm ihtimalleri yazalım.
  1. Kaido vs. Zoro, Kawamatsu, Denjiro, Ashura.
  2. Kaido vs. Luffy, Kid.
  3. Kaido vs. Luffy, Law, Kid.
  4. Kaido vs. Zoro, Luffy.
  5. Kaido vs. Zoro, Luffy, Kid.
  6. Kaido vs Zoro, Luffy, Law, Kid, Killer.
  7. Kaido vs. BM.
Hadi bakalım :flaugh:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık