Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ya. Kaido çok kral adam :D adam sırf trolune Queene haber veriyor :hhh: gülüyor bir de. Süper. Tayfa ilişkileri beklediğimden daha iyi çıktı.
Queen'in böyle duygusal olması da çok iyi. Normalde Kaido'nun komutanlarının hepsini Jack gibi beklerdim ama Oda yine yaptı yapacağını. Çok hoş ya. :flaugh:
 
Aynen ya. Kaido çok kral adam :D adam sırf trolune Queene haber veriyor :hhh: gülüyor bir de. Süper. Tayfa ilişkileri beklediğimden daha iyi çıktı.
Cidden baya iyi. Tayfaya girdiğin zaman meyve veriyorlar. Dövüşü kaybettiğin zaman Big Mom gibi ölüm tehlikesi yok. Gayet rahat tayfa.
 
Son düzenleme:
Kasabadan da izleyebilir mi? Sanjiler Ebisu kasabasından izliyorlar değil mi?



İlk başta bir şeyler gösterse bile öyle bir şey olabilir. En azından izleyenler öldüğünü sanabilir de Law var. En kötü room açıp, kaçırır oradakileri. Kaos ortamında da Luffyler öldüğünü sanabilir. :/



Sanji orada olsa yapardı. Ebisu kasabasında diye anladım ben. Gelir mi acaba.
İzleyebilir, ancak şöyle bir durum da var. Önceki yiyecek kervanı bizimkiler tarafından soyuldu. Bu yüzden ikinci kervana eşlik edebilir. Yahut Holdem yerinde kalır, Doji onun başkente gittiğini düşünür Yasu olayından dolayı. Birçok etmen var bana göre.
 
Yalnız olayları çok iyi yere, çok hızlı bir şekilde getirdi Oda. Ben tamamen farklı bir işleyiş bekliyordum ama Tonayasule ile değiştirdi adam her şeyi :alkis:
 
Zoro vs Jack olursa ve Zoro yenilirse handikaplı denecek. Vs'nin kesin olacağını bilseydik bir iddia başlığı açılabilirdi bu konuda.

Bir de şu kapak mevzusu bana göre tamamen farklı bir şey çıkacak. Zoro ve Ashura Doji arasında bir bağ yada Zoro'nun ailesine ilişkin bir şey çıkabilir. Bu yüzden Jack vs Zoro'yu beklemeyin, hadi oldu diyelim Jack'ın gücü baskın olur ama vs yarıda kalır. Görüşüm bu yönde. Bu düşünceme de Zoro fanları kızmasın. Sonuçta ne olursa olsun Zoro, Luffy'nin sağ kolu yenilmesini istemem ancak biraz ezilse fena olmaz.
 
Hiyori'nin Zoro'nun koynuna girmesi,Zoro'nun aksiyona girecek olması iyi hoşta Luffy'nin az olması birşeyleri eksik bırakıyor :gamyon:Orta bölüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık