Zoronun kılıç güme mi gitti şimdi?
Bana da öyle geliyor. Hele Hazan Suyu olmadanVallaha kötü yenilecek arkadaşlar kendinizi hazırlayın.
Wano'da şu bahsettiğin şeyi yapabilecek iki kişi var.Vallaha kötü yenilecek arkadaşlar kendinizi hazırlayın.
O kadar ekranlar kuruldu, ortam hazırlandı. Bu durumda yenilmesin bir zahmet. Bunun hazırlığı olmaz. Yenilirse Zoro da biter, biz de biteriz.Vallaha kötü yenilecek arkadaşlar kendinizi hazırlayın.
Oraya gitmiyor zaten. Holdem'in amel defterini kapatmak için Bakura Kasabası'na gidiyor. Bu kasaba başkente yakın. Holdem büyük ihtimalle idamı izlemek için başkente gider. Doji'de onun peşinden.Ashura'nın oraya gittiğini anlamamıştım. İyice karışacak ortalık, desene. Heyecanlandım şimdi.
Zoro yeri gelir tek kılıçla da muazzam güçler çıkarır ama en güçlü halinin 3 kılıç stili olduğu da bilinen bir gerçek. Dolayısıyla dediğin kadar çok zayıf kalacak durumu olmasa da %100'ünde olmayacağını söyleyebiliriz. Öte yandan yaralı. Sıkıntılı durumlarZoro 2 kılıç çok fena zayıf kalacak Üçüncü nereden, ne gelecek? Olaya hop atlamaya gitti