Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

2 yıl önceydi o. Bide bence Karasakalda da Sugar gibi bir durum var bayılırsa falan Deprem meyvesi gidebilir riske atmak istemedi muhtemelen.
Eğer öyle bir şey varsa yani deprem meyvesi gidebilirse Karasakal, Marco tayfasıyla savaşmayı da göze almaz.O zaman nasıl yonkou olabilir ki?
 
Öncelikle merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Genel olarak birkaç konuya değinmek istedim.

1-Sabo beklediğim kadar güçlü çıktı. Ölmemiş olması yüksek ihtimaldi zaten. Bunu yıllardır ciddi bir OP okuyucusu olan herkes anlayabilirdi. Ace ve Luffy'nin kardeşi olan Sabo'nun bize MF arcından sonra flashbackte tanıtılıp öylece ölmesi pek mantıklı olmazdı. Karakter olarak Sabo'nun ne kadar Devrimcilere yakın olduğunu da vurgulamıştı Oda Sensei.

2-Kyros, güçlü bir karakter. Ancak her arcta karşımıza çıkan iyi roldeki yan karakterler gibi. Bir Luffy ya da Zoro değil. Belli bir gücün üzerinde tabi, New World burası. Haki'nin en az bir türüne hakim, hızlı ve güçlü. Ancak Amirallerle kıyaslayamayız. Amiraller denizcilerin en güçlü ve amansız savaşçıları. Parmakla sayılacak kadar az olmaları birşey ifade etmeli.

3-Sabo'nun Ace'i kurtarmak için gelmek istediği Koala ile olan konuşmasından anlaşılıyor. Gelememesi için bir sebep vardır elbet. Luffy'nin ve Ace'in kardeşi olan birinden, onların yapacağından daha azını beklememek gerekir. Üçü de birbirleri için dünyayı karşılarına alır.

4-Sabo'nun amiral seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Meyveyi yediği için değil tabi ki. Belli bir seviyeden sonra Meyve'nin önemi azalıyor haki daha da önem kazanıyor diye düşünüyorum. Sadece şeytan meyvesi birini Amiral seviyesine çıkaramaz, çıkarmamalı. Meyve olmadan Amiral seviyesine çok yakın diye tabir edilen birinin hakisi öyle güçlü olmalı ki, meyvesiz de o seviyede kabul edilebilmeli bence. Birinin Amiral seviyesinde ya da Amiral olması meyveye kaldıysa, Shanks gibi güçlü bir haki kullanıcısı karşısında vay hallerine.

5-Garp'ın oğlundan / Luffy'nin babasından Yonkou seviyesinin altında olmasını beklememek gerek. Dragon ortaya çıktığında eminim ağzımız açık kalacak.

6-Ace'in haki bilmiyor olması pek akla yatkın değil. WB onu korsanlar kralı yapmayı hedefledi, hakisiz olmaz. Haki konusu bence Oda Sensei'nin en başından beri aklında olan ancak olgunlaşması zaman almış bir fikir. Ace'te haki olduğunu net bir biçimde gösteremedi sadece.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık