Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

bu arada önceki bölümde dof ölmedi diye yırtınan arkadaşlar çok saolun lan bizde öldü sanarak action olmicak diye üzülüyoduk gerçektende değiniz gibi ölmemiş...

hala hayret ediyorum nasıl bir zekanız var ? dofun ölmediğini nasıl anlayabildiniz geçen bölüm hayret yahu
[İKAZ]Bu şekilde konuşan kişiler bile artık süresiz uzaklaştırılacak. Bu şahıstan başlıyorum.[/İKAZ]
 
Kardeşinin iradesinin yabancı ellere gitmesini istemiyor adam. Meyveyi elinde tuttuğu her an kaybedebilirdi. Diamante'de itiraf ediyor zaten aslında vermeyecektik diye. Hem Sabo ve Luffy dışında kim Ace'in iradesini yaşatabilir ki?
Bu kadar güçlü bir adamın o meyveyi kaptırma ihtimali bence cok az.Acenin iradesini yaşatacak kişiyi Luffynin seçmesini isterdim.Sabonun kendi başına o meyve sana ait değil demesi(hadi sana görev verilmiştir anlarım),bide meyveyi görür görmez yemesi tamamen açgözülük ve güçlenme hevesi bence.
 
Acaba luffy meyveyi vermek istemeseydi ne olurdu merak ediyorum. Keşke de öyle olsaymış o zaman sabonun meyveyi neden bu kadar çok istediğini ve bu hakkı neden kendinde bulduğunu ogrenmiş olurduk.
 
Dof'un sağ kalmasını sağlayan tekniği veya özelliği her neyse gizli bir şey galiba. Buffalo, Baby 5 ve Gladius bilmiyordu. Bir tek Pica'nın haberi var gibiydi yani sadece koltuklarda oturanlar bu bilgiye vakıf diyebiliriz. Galiba bir de kupa koltuğunun varisi Law biliyordu ki Dof'un sonradan sinirlenip ortalığı dağıtacağını anlayıp Luffy'i ittifaklarının bittiğini söyleyerek uzaklaştırmak istedi. Ama o bile kuş kafesi denen tekniği beklemiyordu anlaşılan.
 
[İKAZ]Bu şekilde konuşan kişiler bile artık süresiz uzaklaştırılacak. Bu şahıstan başlıyorum.[/İKAZ]
Haksızlık yapma Smoker Hakaret edenler hatta açık açık küfür edenleri söylediğimiz halde . Sadece msjlarını sildin altınada dikkatli konuşun kimseyi banlamak istemiyorum dedin.
Ondan sonrada küfürlü konuşanlar yine oldu ve yine kimse birşey demedi. Hatta bir yetkilide gelip konuşmaya dahil oldu. Adam kayırma işide neyin nesi.
 

Mozole

Sabo Luffy'e "kusura bakma ama bu meyveyi almana müsade edemem hasır şapka" diyip ortaya çıkıyor.
Bunu Sabo, Luffy'e senin yemeye hakkın yok dedi gibi yorumlamak haksızlık olur bence. Bana daha çok bi "merhaba" deme şekli gibi göründü. Her şeyden öte Sabo Luffy ile beraber Ace anısını yaşatabilecek yegane kişidir. Meyveyi de daha kombin saldırılar yapmak için yemiştir hakkıdır da.
 
Haksızlık yapma Smoker Hakaret edenler hatta açık açık küfür edenleri söylediğimiz halde . Sadece msjlarını sildin altınada dikkatli konuşun kimseyi banlamak istemiyorum dedin.
Ondan sonrada küfürlü konuşanlar yine oldu ve yine kimse birşey demedi. Hatta bir yetkilide gelip konuşmaya dahil oldu. Adam kayırma işide neyin nesi.
Sanırım adminin değişmesiyle beraber yeni alınan bir karardı, gayette iyi olmuş eğer böyle bir karar alındıysa üslubun doğru düzgün kullanılması gerekir, insanların yorumlarına saygı duyacaksın ki onlarda seninkilere saygı duysun ;)

Edit: Bölümü yorumlamaya gelince, efsane bir bölümdü... Sabo'nun 2. numara olduğunu zannetmiyorum açıkçası daha doğrusu WB'deki gibi bir sıralamanın Devrim Ordusunda olmasını istemiyorum daha farklı bir alt üst ilişkisi vardır bence.

Eşleşmelere gelirsek Zoro'nun Pica ile vs atacağını zannetmiyorum Arena'daki adamla savaşır muhtemelen kılıç taşıyordu çünkü yanlış hatırlamıyorsam.

Usopp ve Elbaf ilişiği de gayet başarılı olmuş, tam tavan yıkılacak iken Usopp'un havaya kaldırılışı ve ışığın vurması oradaki insanlara bir görev verilip kullanmanın yegane yollarından birisiydi :D

Law güvenilmez biri olduğunu yine kanıtladı sağ olsun hiç güvenmiyordum hala da güvenmiyorum Arc sonundaki durumunu göz önüne alarak tayfayla münasebetini tartışmalıyız gibi...

Sanji nerelerdesin...
 
Nedense Dofly'nin tek bölümlük şovundan sonra asıl Luffy'i görecez gibi duruyor. Sabo ortaya çıktı kendini gösterdi, sıra Luffy'de. Ortalık karıştığına göre ve durumun da kaçarı olmadığını göz önüne alırsak; Dofly vs Luffy ikinci raunda kalmaz heralde.
 
Kuş kafesine karşılık,luffy'den cok süper yeni teknikler göreceğiz demek ki. Sabo'ya gelince adam zaten güçlü meyveyi'de yemeyi hakediyor'du ara olmasa cok güzel olurdu.

Yeni bölümü sabırsızlıka bekliyorum ve issho bu durumda ne yapacak büyük ihtimalle dof'la olan anlaşmasını iptal eder luffy'lere dokunmaz dokunmaya kalksa bile abisi dokunturtmaz dofun saldırısı tam adayı kapsıyorsa bu herkesi etkiler kafasi acacak kişide luffy. Zoro'yu da Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim bi adamı kesemedi. Birde luffy violet'i gözüne kestirdi kesinlikle tayfaya cağıracak :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık