Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

Şu usopu tayfa bıraksın ufak ufak Korsanlar kralı olur ama çok yavaş adımlarlar gider ama olur lufy gibi etrafında insanları toplayabiliyor ve bi an dedim bu dev ikiye ayırsa kolları diyede öle bişi değil usop delikanlı oldu arkadaşlarımı kurtarıcaz beyler diyo herkes ay ay ölde ölelim hesapı takılıyolar :)
 
Hahaha asla kaçırmam elimde cımbız var :fool: Bendeki k.hakiyi bilmiyorsun galiba enelin hocası bendim :D
Harbiden şüphelenmeye başlamadım değil :D.

Bu sayfada Diamente ''My Strenght'' diyor. Acaba Sabo o saldırıyı yaptığında Diamente'nin kendi gücünde bi düşüş ya da kısılma mı oldu? Burdan bunu Sabo'nun hakisiyle bağdaştırabilir miyiz?


Zemini yıktığında bunlar aşağıda düştüler ya sudan ötürüdür o. Suyla aşağı indikleri için %50'si su altına girmiştir o ara.

Efsane bölümdü. Ara olmasına bile daha üzülemedim heyecandan:D Meyveyi Sabo yedi açıkcası bu kadar hızlı gelişeceğini beklemiyordum şaşırdım biraz. Onun dışında hiken atması duygusal ve güzeldi iyi olmuş ama Sabo gibi bir adamın mera mera yemesi MMO oyunlarda karaktere herhangi bir güç katmayan silahlara eklenen ateş,yıldırım efektleri almaya benzettim açıkcası adam hakinin ırzına geçmiş mera mera ne katacak ki. Neyse yabancıya gitmedi en azından. Sabo'nun ben amiral seviyesi olduğunu düşünüyorum zaten hani belki bir tık altı ama denk dövüşür yani. Mera mera'yı alması fikrimi iyi kötü yönde değiştirmedi. Ben galiba mera meraya kılım bu arada:D Sabo 2.adam dendi ama devrimciler güçsüz oluyor böyle bence. Sabo'nun önünde biri daha olması lazım böyle beckman ayarı bir abimiz olursa tam olur. Yoksa sadece Sabo yetersiz olur Dragon ne kadar güçlü olursa olsun. Diğer yandan Usopp'lu kısımda yarıldım Oda cidden işini biliyor:D Law'ın tripleri ise ergenlikten ve iyi niyetten bizimkilerin başı belaya girmesin diye diyordur. Kyros gene şov yapıyor, Dof tabiki de ölmedi öleceğini düşünenleride zaten anlayamamıştım bir türlü. Law'ı bu kadar şok ettiğine göre Dof çok fena birşey yapacak, biri ölmese bari Luffy bir kenara çekip teke tek dövüşse Dof'la. Kyros birini alır, Zoro gelir picayı alır Law violet ile kaçar güzel olur
Spoiler çıksa inanmayın la fake'dir derdik o yüzden redon filan spoiler vermedi bence bu hafta :D. Sabo'nun 2. adam denmesi de Dragon birinci adam anlamında değil bence. 2. tümen komutanı olayı gibi 1. tümen komutanı da çıkacaktır bencede. Kişisel görüşüm, şu roger'in 3. adamı olarak görülen Scopper Gaban olmasını isterim açıkçası.

O değil de bu yıl aralar hep vize-final dönemlerine denk geldi. Pek de güzel oldu.
Yok yaa. Benim vize haftam bu haftaydı 3 günde 6 sınava girdim eve gelip de şu 3 büyük manganın efsane bölümlerini okumak bildiğin bütün haftada ki en iyi rahatlama ve eğlencem oldu. Bu da olmasa kafama sıkacaktım herhalde :D.

sabo eğer korsan olsaydı doğru söylüyordun ama sabo devrimci ve belirtiyor korsanlar kralı olacak kişi benim kardeşim monkey d. luffy dir diye o yüzden oda saboyu öldürmez
Ace'de WB'i korsanlar kralı yapıcam diyordu ama Akainu'nun içinden geçmesine engel olmadı bu.
 
Ace bu meyve ile hiç haki kasmadan Beyazsakal'ın 2. Komutanı oldu, Kuzan ile eşit kapıştı. Hakide aşmış ve ejder tekniklerinde ustalaşmış bir Sabo'nun bu meyveyle neler yapabileceğini siz düşünün. Mera Mera'yı küçümsüyorsunuz bence.
 

Mozole

Özür dilerim arkadaşlar tahmini nasıl bir vakitte manganın Türkçesi çıkmış olur?
 
Ace bu meyve ile hiç haki kasmadan Beyazsakal'ın 2. Komutanı oldu, Kuzan ile eşit kapıştı. Hakide aşmış ve ejder tekniklerinde ustalaşmış bir Sabo'nun bu meyveyle neler yapabileceğini siz düşünün. Mera Mera'yı küçümsüyorsunuz bence.
Kuzan ile eşit kapıştı? Kuzanın 10 gün boyunca dövüştüğü adamdan tek yedi??? Bir saldırısını durdurması bunu eşit yapmaz ki sadece bir saldırısını durdurmuş biri yapar. Ha o da gerçekten büyük bir başarı ama eşit kapışma???
 
Sabo devrim ordusunun güç unsuru,askeri cenahı; Ivankov-kuma gibi kişiler de daha çok karar merciindeler gibi duruyor. Aksi halde Sabo'nun bunların üstünde bir konumda olması mantıklı gelmiyor. Dragon'un, Ivankov, kuma ile çok daha önceden gelen bir yoldaşlıkları var.

Dragon >> Devrim Başkumandanı
Kuma-İvankov >> Mevki olarak Kuruldaki temsilciler, bakan seviyesindeki kişiler
Sabo >> Askeri Gücün başındaki kişi.
 
Ace'in Wb tayfasındaki konumu gibi Sabonun devrim ordusundaki yeri. Sabahattin Ace gibi dingillik yapmaz ama adam amiralli,yonkoulu,shichili adaya paşalar gibi çıkıyor arkası sağlam demek ki.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık