Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

Arkadaşlar kuş kafesi Dof'un bağlantıları sayesinde ediğindiği,sıkışma anında kullanacağı buster call benzeri bir şey olabilir mi ? Tabi bahsettiğim adayı yok etmek değil.Bir grup savaş gemisinin adayı kıskaca alması,adadan çıkışı engelleyecek şekil.Belki 1 amiralin daha Dressrosa'ya teşrif etmesi vs.Atıyorum sadece.Demek istediğim bu bir teknikten ziyade bahsettiğim şekil Dof'un bağlantıları ile elde ettiği bir şey olabilir mi?
 
Kyros reyiz şu picaya da tek atsa bari hazır kafası çıkmışken. Hem zoroyu uğraştırmaz ne güzel :good:
 
Meyveyi istese yemesdi ama acen anısı var üstüne lufy nin lastik meyvesi yedini biliyor tamamamen onun hakkı ve gerçekten tayfadan birinin yemesi gerçekten çok değiş sonuçlar çıkartabilirdi ah sabo ah lufy .
 
Efsane bölümdü. Ara olmasına bile daha üzülemedim heyecandan:D Meyveyi Sabo yedi açıkcası bu kadar hızlı gelişeceğini beklemiyordum şaşırdım biraz. Onun dışında hiken atması duygusal ve güzeldi iyi olmuş ama Sabo gibi bir adamın mera mera yemesi MMO oyunlarda karaktere herhangi bir güç katmayan silahlara eklenen ateş,yıldırım efektleri almaya benzettim açıkcası adam hakinin ırzına geçmiş mera mera ne katacak ki. Neyse yabancıya gitmedi en azından. Sabo'nun ben amiral seviyesi olduğunu düşünüyorum zaten hani belki bir tık altı ama denk dövüşür yani. Mera mera'yı alması fikrimi iyi kötü yönde değiştirmedi. Ben galiba mera meraya kılım bu arada:D Sabo 2.adam dendi ama devrimciler güçsüz oluyor böyle bence. Sabo'nun önünde biri daha olması lazım böyle beckman ayarı bir abimiz olursa tam olur. Yoksa sadece Sabo yetersiz olur Dragon ne kadar güçlü olursa olsun. Diğer yandan Usopp'lu kısımda yarıldım Oda cidden işini biliyor:D Law'ın tripleri ise ergenlikten ve iyi niyetten bizimkilerin başı belaya girmesin diye diyordur. Kyros gene şov yapıyor, Dof tabiki de ölmedi öleceğini düşünenleride zaten anlayamamıştım bir türlü. Law'ı bu kadar şok ettiğine göre Dof çok fena birşey yapacak, biri ölmese bari Luffy bir kenara çekip teke tek dövüşse Dof'la. Kyros birini alır, Zoro gelir picayı alır Law violet ile kaçar güzel olur
Bence de sen mera meraya kılsın.Çünkü hiçbir işe yaramasa bile toplu dövüşlerde hakisiz gelen saladırılardan kaçınmasa gerek olmayacak.Diğer amirallerin yaptığı gibi hakili saldırılardan da kaçınabilir Aokiji gibi,Kizaru gibi.Uzaktan etkili saldırılar yönlendirebilir. Hiken,Entei gibi saldırılar mesela.
 

duval

Yok mu hala türkçesi.

Şaka bir yana Ama saboyu tam bir reyiz olarak gördüm ha :a: hem yakışıklı hem güçlü. Hayatta kalırsa luffy sönük kalacak o yüzden saboyu da öldürür bu oda :hhh:
sabo eğer korsan olsaydı doğru söylüyordun ama sabo devrimci ve belirtiyor korsanlar kralı olacak kişi benim kardeşim monkey d. luffy dir diye o yüzden oda saboyu öldürmez
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık