Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vista vs. Charlotte Perospero

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    206
Wb tayfası ayrı boyutta. Ben de hem hikayeye renk katması açısından hem de ileride Luffy'nin önüne çıkmasınlar diye egale edildiklerini düşünüyorum. Haki varken işlenseydiler; Marienford tek başına manga olurdu. Ace'in hakkı yenmiş onu da bir flashbackle Quenn tokatlarken falan görseydik iyiydi.

Vista'da ismi Mihawk'ın kulağına kadar gitmiş; haki velinimetken haki ile övülmüş bir isim. Katakuri vs Marco'da millet Marco'nun kanatlarını mochi ile yapıştırtıp dayak yediriyordu en son. :D Marienford'a +1 sövüş.
 
Marco ve Jozu'da fena savunma var ama :D Ki Marco tek bile kapışabiliyor zaten. 1.adam ve 2.adamı aynı anda yenecek bir amiral olduğunu hiç sanmıyorum.
marineford döneminden beri hep söylerim o savaşta jozu vs akainu, aka için çok zor olurdu doflamingo'nun onu durdurması evet yeteneği sayesinde oldu -ki adam ters yakalarsa neler yapıyor dressrosa'da işlendi. Aka fiziksel olarak jozu'dan daha iyi değildir benim gözümde hele elmas meyvesi + haki kombosuyla akanın çokta bişey yapabileceğini düşünmüyorum açıkçası e.oda amiral sevdalısı olmasaydı daha farklı olurdu bence Konuya dönersek Vista vs perospero için diyebileceğim açık verenin kaybedebileceği bir vs ama şuan gördüğümüz kadarıyla +1 peros daha önde
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık