Vista alabilir de çok da rahat alamaz.Perospero muhtemelen en güçlü 5.adam BM tayfasında.
Ben de onu sayısal olarak görüyorum işte. Belki Shiryuu, Katakuriyi alır ama sanmıyorum ki diğeri alsın.İşte o denge YC1=YC1 denildiğini görmedim. Sıralama dahi fanlar tarafından uydurulma. En barizi Ace'e 2. komutan denmesi direkt. Oda'nın pek aralarında güç dengesine taktığını sanmıyorum. Beckman'ı Shanks ayarı bir adam dahi görebiliriz. 7 8 güçlü adamdan ve gerisi Mihawktan korkan tayfadan oluşan Shanks tayfası ile bilmem kaç küsür çocuğu olan Big Mom'ın, kaç tane Novası olan Kaidonun denk gidebilmesi için güç dengeleri oynamalı. Yarın bir gün şaşırmayalım derim
Shanks Elbaf yöneticisi deniyor. Olursa arkası sağlam olur. Bak o dengelerBen de onu sayısal olarak görüyorum işte. Belki Shiryuu, Katakuriyi alır ama sanmıyorum ki diğeri alsın.
Bak bence dengeler o kadar da önemli değil. Bozulacak çünkü. Bunu yapacak iki korsan var: Luffy ve Teach . Hem Shanks'ın sanmıyorum ki tayfadı o kadar olsun.
Arkada eğlenenlerin sayısı çok fazla. Ayrıca marineforda geldiği kadroda bile Rockstar yok. Merak etme yani hemşerim Big Mom'ın çocukları boş kalmaz.
Şimdi Vista'nın şansı bıraktığı izlenimden dolayı daha yüksek.Bu bir gerçek ama Perospero'nun hakkını yiyerek bunu söylemek doğru değil.Hakkı çok yeniliyor.Wb ve kılıç fanlarını hesaba katmadın
Vista güle boğarPerospero şekere oturtur.
Peros Vistanın döşünün kıllarını şekere boğarVista'nın döş kılları yeter.