Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tayfadan örnek verin, tayfadan. Çekmeyin sağa sola, kopacak. Hahahaha.

Bir de şey diyolardı ya; Kamazo'nun darbesiyle bayılan, komutan karşısına çıkmasın. Hahaha.

Göreceğiz bakalım, neler olacak.
 
Yok Zeff yok bilmem ne. Ona bakacak olursak Zoro da seri başında 1 ay dayanırım falan diyordu. Konu neye karşı direneceğin. Umudun varsa dayanırsın. Ryokogu 2 yıldır yememiş. Adam amiral ve belli ki ekstra bir gücü var ki yemeden durabiliyor. Luffy dayanabilir mi 2 yıl? Zef? Zoro? Big mom? Hiç sanmıyorum.
 
Kimse sadece açlıktan bayıldı demedi. Sen yazdıklarımızı anlamamak için ekstra çaba sarf ediyorsun. Zoro'yu en son bir şeyler yerken görmemizin üzerinden en az 6 gün geçmiş. Üstüne büyük bir yara almış. Ne hikmetse tam bayılmadan önce guruldama efekti çizilmiş.
Zoro da daha önce neler neler yaşadı ama bayılmadı. Şimdi o örneklere mi geçelim?
Yav ne anlatıyon, ne anlatmaya çalışıyon belli değil ki. Kendi kendine bir şeylere daldın yine. Benim sözüm ''O yüzden açlık benim için bir şey ifade etmiyor'' du. Sen de Luffy'nin Sanji önündeki halini sadece açlıktan zannedip balıklama daldın. Ben de öndeki süreci hatırlatıyorum, yine konuyu bir yerlere çekmeler. Anlamadım ki ne dediğini.

Eee diyorum işte benim için açlıkla bayılması bir anlam ifade etmiyor. Sonuçta o darbenin etkisi yok mu?

Gelelim örnek olayına; Zoro'nun bu zamana kadar açlıktan bayıldığı bir sahne var mı? Yok. Ama vücuda darbe alıp, o darbeden kaynaklı bayılması var mı? Var. Örnekler bunlar.
 
Arkadaşlar tayfadan örnek verin, tayfadan. Çekmeyin sağa sola, kopacak. Hahahaha.

Bir de şey diyolardı ya; Kamazo'nun darbesiyle bayılan, komutan karşısına çıkmasın. Hahaha.

Göreceğiz bakalım, neler olacak.
Dalga geçtikleri şeyi yapan adam da Luffy he. Sadece açlıktan kurudu adam kanka öyle bir yara bile yoka adamda ona rağmen :D
 
Zoro fanları toplanıp kendilerini teselli etmeye çalışıyor.:D Yıllardır dayanikliigi yersiz yere çok abartilan 'dayanıklılığı cok iyi Zoro' furyası patladı, güzel de oldu.:D

Bu arada Luffy'nin sahnesinde bayılma yok. Zoro sıçrayarak uyanıyor. Bayılan adamın tepkisi öyle olur.:D
 
Luffy bayılmıyor da, kalkıp dans da etmiyor. Suyunu çekmiş yatıyor. Zoro gibi büyük bir yarası da yok. Zoro da zaten o yarayı almadan önce açlıktan dolayı bir zorlanma görmemiştik. İkisi birleşince bayıldı işte.
Onca eforun üstüne, bırak aç kalmayı, bir damla sıvı almayı bile reddettiği için öyle kurumuş vaziyette. Yine de bayılmıyor sonuçta. :(


Açlıktan bayılmıyor ki. Eğer sadece aç kalsa bayılmazdı ya da sadece yara alsa. Adam açlığın üstüne yara almış. Neden bu görmemezlikten geliniyor ki? Zoro da ilk gözüktüğünde kaç gün açtı zaten. Aç kalabiliyor bu adam.
Görmezlikten gelinmiyor. :(

Diğer örneklerle karşılaştırıldığında, Zoro'nun abarttığınız kadar olmadığı net şekilde ortaya çıkıyor sadece.

Zoro zaten kabul ediyor da, cidden bir tırpandan gitmemesine sevindim. Daha çok serideki kurgu açısından. Tamam bu tarz olaylarda bu kadar iyi bir seri değil One Piece ama bizim üçlüye yapmayalı.
Tırpanla bayılmasına baştan beri tavdım zaten.


Bacağını koparıyor hemde :(
Hem bacaksız hem 40 gün aç. Bacak da tırpanlı temi bir kesikle değil, çok acı verici bir şekilde, çapa ile kırılarak koparılıyor. Adam gibi adam, büyük şef Zeff! :a:
 
Hayır. Zoro son 6 gün yemek yememiş. Yediğine dair elimizde veri yok. Adamın karnından ses geliyor RAW mangada. Açlıktan bayılmış işte. Zoronun bir darbe alıp bayılması imkansız. Ha 6 günlük açlığın üzerine darbe de alınca iyice enerjisi bitip bayılmış da olabilir. Ama sonuç olarak zoro o darbe ile bayılmazdı. 938 bölümdür bildiğimiz zoro o darbe ile bayılmazdı çünkü. Zaten 937. bölümde zoro o darbeyi alıp, adamı tekleyince kimse bayılacağını da düşünmedi. İstersen 937. bölüm yorumlarını oku. 938 de bayılıyor ve karnı gurulduyor. Hatta 937. bölümde daha önce sanji kıyafet aldı zorodan güçlüdür diyenler bile yok vazgeçtim bu zoro hala sanjiden güçlüdür diyor. ama 938'e gelince zoro bayılınca e tabi ingilizce ve türkçe çevirideki hatadan dolayı biz de herkes gibi darbeden mi oldu acaba dedik. Ama darbeden değilmiş. İadei itibar istiyoruz :alkis: Kısacası Zoro hala hayvanat :cool:
Şuraya kadar yetti bana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık