Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 11 saat dövüşten çıkıyor, sonra Sanji'den dayak yiyor ona rağmen bayılmıyor. Zoro efendi tırpandan dolayı değil de açlıktan dolayı bayılıyor(!)? Bunu görememek için ekstra çaba sarf ediyonuz mu ya?
Kimse sadece açlıktan bayıldı demedi. Sen yazdıklarımızı anlamamak için ekstra çaba sarf ediyorsun. Zoro'yu en son bir şeyler yerken görmemizin üzerinden en az 6 gün geçmiş. Üstüne büyük bir yara almış. Ne hikmetse tam bayılmadan önce guruldama efekti çizilmiş.
Zoro da daha önce neler neler yaşadı ama bayılmadı. Şimdi o örneklere mi geçelim?
 
Hahaha evet. Luffy olunca; abi ama abi bak şimdi şöyle bir şey var.
Zoro olunca; Ya bırakın güçsüz dayanıksız yaaa. Bölümüne tekrar hoş geldiniz...

Edit: Forum objektif insanlarla dolu yav :D
 
İlk olarak şöyle şeyler kullanmamanı rica edicem ya. Nedensiz olarak çok sevmiyorum..

Geleli olaya. Sonuç? Açlıktan mı bayıldı yani? :D Darbenin etkisi yok mu? İster sadece darbe olsun, isterse darbe+ açlık olsun, darbenin etkisi var mı?:D O yüzden benim için açlık bir anlam ifade etmiyor.
Hayır. Zoro son 6 gün yemek yememiş. Yediğine dair elimizde veri yok. Adamın karnından ses geliyor RAW mangada. Açlıktan bayılmış işte. Zoronun bir darbe alıp bayılması imkansız. Ha 6 günlük açlığın üzerine darbe de alınca iyice enerjisi bitip bayılmış da olabilir. Ama sonuç olarak zoro o darbe ile bayılmazdı. 938 bölümdür bildiğimiz zoro o darbe ile bayılmazdı çünkü. Zaten 937. bölümde zoro o darbeyi alıp, adamı tekleyince kimse bayılacağını da düşünmedi. İstersen 937. bölüm yorumlarını oku. 938 de bayılıyor ve karnı gurulduyor. Hatta 937. bölümde daha önce sanji kıyafet aldı zorodan güçlüdür diyenler bile yok vazgeçtim bu zoro hala sanjiden güçlüdür diyor. ama 938'e gelince zoro bayılınca e tabi ingilizce ve türkçe çevirideki hatadan dolayı biz de herkes gibi darbeden mi oldu acaba dedik. Ama darbeden değilmiş. İadei itibar istiyoruz :alkis: Kısacası Zoro hala hayvanat :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık